1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482755 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2662414

Sv: MoDo Hockey - HV71 24-02-29 Borta
Greenwolper: Theo och OP fick sig en törn i hockeykväll. Tycker att programledaren har helt fel. Redan i höstas så efterlyste jag OP till fjärdekedjan, mycket för att han är för en fjärdekedja ganska så spetsig och har ett bra skott/målkänsla och stänker dit ett par kassar med några matchers mellanrum. Det är något vi saknade när det gick tungt, tredje och fjärde gjorde ALDRIG mål och var egentligen aldrig ens nära med Sebbe, AP och EJK.

Med OPs och nu Theos intåg har fjärdekedjan helt plötsligt gjort 4-5 mål på ungefär lika många matcher... Jag tror det har gynnat Dickinsons kedja samt Sampos kedja när de inte behöver göra alla mål längre utan helt plötsligt tar vi faktiskt ledningen utan att de varit på isen.

Sen tror jag att det är rätt avvägt av ledningen att Theo har spelat i Västervik. Han har haft massor av speltid och att han fått vara ledande har gynnat honom extremt mycket och bidrar till att han kommer in och levererar nu i SHL.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - HV71 24-02-29 Borta
Hakning-Henrik: inte kollat på hockeykväll på säkert 15 år. Va fan är det för lirare som håller i det? Sjukt märklig. Vadå "vad säger det om hv" - det säger att vilja ibland slår klass och att dom har ett jävla pannben som pallar att leverera när allt ställs på sin spets.

Tillförde också noll analys av värde. Intetsägande upplägg. Får inte möjligheten att lyfta fram avgörande spelare osv osv.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - HV71 24-02-29 Borta
Hakning-Henrik:

Spelare i Modo har tvingats lämna främst för att ge plats för "stjärnorna" som inte levererat. Att de kommer tillbaks och direkt faller in i Modos spelidé med roller spelare de är vana vid är inte direkt konstigt.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - HV71 24-02-29 Borta
Hakning-Henrik: Vad sa man om Theo och OP? Låter sjukt att de ska få kritik när de bidrar så aktivt.
Kommentera