1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480548 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2667967

Sv: MoDo Hockey - Leksands IF 24-03-07 Borta
Rödluvan: Jag vågar aldrig döma ut Löven, än hur dåligt de spelat i grundserien😊 Om jag förstått det rätt har de tagit en hel del poäng mot topplagen. Bl a 3 av 4 mot Brynäs om jag inte minns helt galet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Leksands IF 24-03-07 Borta
TickledDonkey: Även DIF har bra statistik mot topplagen. Det känns spännande och vidöppet om vilka som grejar uppflyttning!
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Leksands IF 24-03-07 Borta
TickledDonkey: Löven har varit bra mot topp 6. Poängmässigt är det väl jämt mot Mora och minus mot DIF, men plus mot de andra. Lite sanning med modifikation då Brynäs spelmässigt varit överlägsna i tre av matcherna och det var jämt i den sista.
Dessutom så vann DIF, SSK och AIK senast, så på senare tid har man inte varit lika lyckosamma mot topplagen.
Man har från många håll hållit fast vid att man varit bra mot topplagen och jag tror att det verkligen var en smäll att torska tre av fyra mot topplagen på slutet.

Matchen mot AIK senast var horribel. Det var faktiskt bara ett lag på banan så länge det var match. Löven spred puckar och hade gigantiska problem när AIK drev upp tempot och spelade lika fysiskt som mot oss i vår kvart i våras. Det är inte svårt att förstå varför Rahimi fick tuppjuck när han fick en lite tveksam utvisning och hämnades genom att skicka Björk till sjukhuset.

Löven fick för övrigt tre spelare som klev av pga det fysiska spelet där Nörstebö är den enda som inte kan spela idag. Björk lär knappast spela heller för övrigt.
Kommentera