1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482883 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2676131

Sv: MoDo - Damlaget
puffe: Hela resonemanget blir tyvärr tröttsamt.
Man målar upp Luleå som en förebild i svensk damhockey där man menar att övriga lag måste höja sig. Detta är ett praktexempel på folk som inte kan tänka längre än näsan räcker.
Luleå har värvat ihop det bästa spelarna år efter år och vinner allt på ett groteskt överlägset sätt, när man dessutom gör minusresultat på flera miljoner så ställer jag mig frågandes m, exakt vad är det övriga klubbar måste höja sig med, att värva över budget varje år tills man får lägga ner damverksamheten?

Sen är det en fantastiskt korkad diskussion om publiken som är såååååå fantastiskt i Luleå.

En finalmatch drar ungefär lika mycket publik som 10-15 vanliga hemmamatcher och Luleå har haft flest hemmamatcher och då slutspelsmatcher av alla lag i ligan i många många år.
En onsdag i november så drar inte Luleå så fantastiskt mycket mer publik än några andra lag i ligan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Damlaget
Gavelo: Förhoppningsvis är deras glansdagar förbi nu i och med den nya proffsligan i USA/Kanada. Vi får se hur bra dom klarar sig utan halva finska landslaget i fortsättningen. Ett riktigt plastlag som bara kommer bli sämre!
Kommentera

Sv: MoDo - Damlaget
Gavelo: Ja, men du kan väl unna tjejerna att spela inför stor publik nån gång per säsong då? Håller med om Luleås satsning, men sånt är tyvärr livet.

Frölunda blev ju väldigt bra från ingenting.

Pengar,pengar,pengar. Åshöjden o MoDo borde K-märkas
Kommentera