1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481438 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2681545

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: Tror och tror, han är en tillgång i Shl men jag får känslan av många att dom tror att detta kommer vara en superstjärna, frälsare och att Modo kommer vara ett givet lag för slutspel, lite som Timrå resonerade när man gick in i Shl för några år sedan!

Jeppe är en bra och utpräglad målskytt, men han är 32 och har mest troligen passerat bäst före på samma sätt som Ruohoma och därför bör vi kanske sänka förväntningarna en aning.

Från Oskarshamn ser jag gärna Wagner och Jasek då Lodin valt FBK enligt uppgifter.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Tror faktiskt inte många ser honom som en härförare som ska leda laget i vått och torrt. Inte sett nån här på hs med dom förväntningarna iaf.
Mer en skarpskýtt som kommer peta in en hel del poäng, framförallt i pp.
Ämne för 1-2 linan definitivt.
Dessutom en Öviks-pojk med hjärtat på rätt ställe. Tror Hinken sällan haft lättare att hitta hjälp med finansiering ifall det skulle behövas.

Jeppe ratades f.ö en gång i tiden av MoDo till förmån för Bobby Butler.. na värre..
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Tror att den absoluta majoriteten ser Jesper Olofsson som en klockren spelare för första-/andrakedjan i SHL. Något som vi mångt och mycket saknat, med bonusen att vi får in en hemmason med allt vad det innebär.
Frälsare eller superstjärna är ingen värdering som jag sett slängas runt alls.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Ett år äldre än Ty Rattie, ett år yngre än Oscar Lindberg. Ungefär i samma ålder som Sundström var när han återvände till MoDo. Dessutom en late-bloomer.

Tror du kommer bli positivt överraskad om nu ryktet stämmer.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Jag tror inte han kommer vara någon superstjärna som leder en kedja, nej. Han behöver nog bra medspelare för att producera.
Men ser honom som en potentiell Karlkvist i PP. Wagner tror jag inte alls på.
Kommentera