1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484898 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2703931

Sv: Apropå ingenting...
bonden: Tack för inputs. Du har dock fel i att Indrasis frodas av allsvensk hawaliihockey, han har en magnifik KHL-karriär bakom sig och kan mycket väl gynnas av SHL:s mer strukturerade spel.

Den som jag tror kommer vara mycket bättre än under senaste SHL-säsongen är Kinnvall. Han hade brutala skadeproblem 22/23 och var förmodligen inte i bra fysiskt slag under hela den säsongen. Nu är han i en helt annan form. Hockeyallsvenskans överlägset bästa back i 5mot5 om man ska tro grabbarna på hockeylabbet.

Tror du underskattar Djoos också. Du har tydligen hängt upp dig på +/- men detta är alltså förstabacken i ett schweiziskt finallag vi snackar om. Det är inte varje dag som ett SHL-lag norpar toppspelare från den ligan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Peja: Kommer Djoos till ert lag blir han väl femteback enligt dig. Jag tycker D'Astous siffror ser mycket bättre ut. +/- säger väl alltid något om man har sämst i sitt lag.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Peja:

Du har rätt i att sådana värvningar är rätt ovanliga men fel säsong att slänga ur sig ett sådant påstående då både vi och frölunda har värvat fint från Schweiz ;-)

Känns som frölundas backvärvning har fallit lite i skymundan men de har lyckats locka till sig poängligavinnaren för backar, dominik egli.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Peja: vi gör så här.nVi avvaktar till efter säsongen så ser vi.nJag tror vissa av era spelare kommer spela bra. När vi fick svartvadet, Jonsson, Timander, Salomonsson så var dom inga spelare som klara Ahl eller NHL något bra. Men dom blev stjärnor i shl (flesta iaf)nSå absolut mediokra Ahl spelare kan bli stjärnor i shl.nnJag ska bara lyfta varningens finger här.nNu har några bra spelare hos er haft positiv framfart i HA. Vad händer när det börja bli längre förlust sträckor. Vad gör Brynäs då? Har dom en plan eller blir paniken som kan ställa till det?nDet ska oavsett bli intressant att följa Brynäs.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Peja: Det är ju uppenbart att schweizarna inte var nöjda med Djoos. Självklart släpper man inte honom med ett år kvar på kontraktet om man ansett honom så bra som du skriver, utan han - liksom Jesper Olofsson - får gå för man vill ha en bättre utlänning på den platsen.
Kommentera