1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481348 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #361676

Sv: Gott Nytt År
NuMo: Barn är nog en annan sak, Hade jag hunnit skaffa barn skulle jag naturligtvis älska dem för alltid. Barn är ju annat än partners som inte är en del av en själv. Inte nu för att någon måste vara en del av en själv för att man ska älska den personen, men förmodligen har man lättare att låta bli att sluta älska i det fallet.

Jag förstod för flera år sedan att jag inte längre är fyra- fem år gammal. När man var liten var man ju stålkvinnan, typ, och kunde göra vad som helst utan att få vare sig ont, bli trött eller må dåligt. Nu tar det ju hur länge som helst innan man återhämtar sig efter att ha stukat foten lite, för att inte tala om hur jävla dålig man känner sig när man är förkyld. Fast det är ju svårt at erkänna att man har blivit klenare ändå när man helst fortfarande skulle vilja vara fem år och odödlig.

Eller kanske inte ändå. Nog trivs jag ju med att vara vuxen men inte gammal, tjäna bra och vara dinkie och inte ha någon som bestämmer över mig. Fast det är väl jantagligen bara en fas i livet det också. Så småningom, och förmodligen under de närmaste åren, kommer väl kidsen som bestämmer över en även om man helst vill tro att man fortsätter vara chef.
Kommentera