1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480552 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #519917

Sv: Våldsbrottslingen vs Han som inte gjort nåt [Part 4]
Allvarligt talat, nu har jag suttit och läst på Aftonbladet, ÖA osv. Och det enda jag kan komma fram till är att Färjestad bara är ett gäng idioter, med vissa få undantag. Självklart förstår jag att dom spelar tufft, hockey är en tuff sport. Men det måste väl fan finnas gränser.

Och att Chara uttalar sig så som han gör om Sedinarna, att dom uppträder som tjejer på isen, det är helt sjukt hur han kan kläcka ur sig nåt sånt. Har han någonsin fått en smäll själv? Jag undrar vad han skulle säga och hur han skulle reagera om han fick en fet jävla smäll (efter avblåsning dessutom) så blodet sprutar ur näsan, av en kille som var minst ett huvud längre och 25 kilo tyngre. Nu har väl inte det riktigt med saken att göra, hur stor han är. Men ändå, det är lätt att vara kaxig när ingen någonsin sätter emot eller slår tillbaka.

En gång i tiden har jag tyckt om Färjestad. Dom har spelat tilltalande hockey och Modos matcher mot dom har ofta varit roliga. Men den tiden är förbi. Numera ser jag dom som fega och fula. Dom har sjunkit i mina ögon. Det var nån som skrev här nere att vi säkert skulle vilja ha en spelare som t.ex Berglund, eller nåt liknande. Bevare oss väl! Ni får behålla honom.

Jag ser inte framemot morgondagens match. Vem är deras nästa offer? Salomonsson? Jonsson? För dom tar väl i första hand bort dom bästa antar jag. Halva Modo kommer väl att ligga på sjukhus på lördag. Jag förstår att dom vill vinna. Men det kan inte vara till vilket pris som helst.
Kommentera