1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483079 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #830912

Sv: Kempehallen
Alfred Awful: Den här tråden fick duga för lite landslagsuppehålls- och Melodifestivalsveckoinformation

"Åtta omgångar återstår av elitserien, MODO Hockey har fem av dessa slutmatcher borta. 15 februari börjar man åter med HV 71 borta, sedan blir det Färjestad borta 17 februari i samma ressväng innan Frölunda väntar i Swedbank Arena.

Coachen Harald Lückner provar ett nytt grepp under det här landskampsuppehållet.
- Vi repeterar detaljer och försöker hitta de optimala femmorna, men i övrigt är vi på is så lite som möjligt. Det är det helt nya för vår del, som jag hoppas ska slå väl ut.

Från att tidigare oftast haft två ispass under liknande uppehåll är MODO på is bara fyra gånger den här veckan, tre nästa vecka innan serien kör igång igen.
- I kombination med ispassen är vi mycket i gymmet. Det vi med det här nya upplägget framförallt hoppas på är att inte bryta ned utan i stället bygga upp laget.

Kommande helg har MODO Hockey helledigt - igen.
- Just det tror jag är mycket bra. Från då vi kör igång igen blir det i stort sett hockey dygnet runt fram till dess slutspelet är över.

Nästa vecka får MODO träna i Kempehallen igen på grund av "Melodifestivalveckan" i Swedbank Arena.
- Inga problem med det, hälsar Lückner. Det är faktiskt så att vissa spelare t o m ser fram emot de tre träningsdagarna i Kempis av rena nostalgikänslor.

Förutom de tre spelare som varit skadade ett längre tag, men samtidigt är på gång har inga nya skador " peppar, peppar" -rapporterats.
Visserligen var Per-Åge Skröder magsjuk onsdag och kunde inte träna, men här hoppas man på snabbt tillfrisknande.
Just nu ligger MODO trea med åtta matcher kvar. Målsättningen är att vara kvar där eller förbättra den placeringen.
- Vi har allt i egna händer och ska göra allt för att fixa det här, säger Lückner. Finns ingen anledning spekulera i poäng eller annat än. Ser att vissa spekulationer redan börjat angående vilka lag som ska mötas i kvartsfinalspel och så. Lika lönlöst det med tanke på hur jämnt det är. "
Kommentera

Svarskommentarer