1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481074 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #978442

Sv: MODO Hockey - HV 71 2008-02-02
"Det gick okej för oss."

 Ja, alltså linjedomarna var inte dåliga, med du var det Claesson. Du var som vanligt sämste aktör på banan.

0-1 och 0-3 föregås av två solklara utvisningar på HV-spelare. Visst, det är inte enda anledningen till att vi förlorar, men visst bidrar det. Första målet är alltid viktigt och det tredje målet kändes väldigt avgörande.

Det är dessutom tragiskt att se hur nivån har förändrats under säsongen. I början var det verkligen nolltolerans, man skrattade lite åt hur petigt det var, men insåg ju att man skulle vänja sig. 15 omgångar in i ES kändes det som att spelarna lärt sig nivån och det var väldigt lite hakningar, fasthållningar och andra spelförstörande moment.

Då, när det helt plötsligt var bra, bestämde sig domarna för att luta sig tillbaka och tro att allting var klart. Nu kunde de slappna av. För när vi nu närmar oss slutet på grundserien så är vi tillbaka i förra årets kläng-hockey med konstanta fasthållningar, hakningar och trippingar.

Varför är det alltid så här? Varför kan inte domarna hitta en nivå de kan hålla hela säsongen? Förhoppningsvis är det tvådomarsystem i ES på samtliga matcher från och med nästa säsong, för då kanske vi kan få ordning på detta.
Kommentera