Motor

5066 inlägg · 374 ämnen

eni MOTORRAD GRAND PRIX DEUTSCHLAND

1267684 · » Till forumet


Sv: eni MOTORRAD GRAND PRIX DEUTSCHLAND
Salle: Espargaro gick en omgång med astroturfen, och astroturfen vann...
Kommentera

Sv: eni MOTORRAD GRAND PRIX DEUTSCHLAND

Paddan: Utan att ha den normala kollen på träningar och kval så skall jag kontra ditt tipp

125cc
1. Espargaro

Moto2:
1. Tomizawa

MotoGP
1. Pedrosa
2. Dovizioso
3. Melandri

Go Honda!!!

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: eni MOTORRAD GRAND PRIX DEUTSCHLAND

Ok, då var det alltså klart att Rossi tävlar i helgen, men att han ska ta en pallplacering är bara att glömma med tanke på hur stel han ser ut när han klivit av motorcykeln.

Ska man då försöka tippa lite grann. I 125cc-klassen skall nog väldigt mycket till för att någon ska kunna hota denna säsongs stora dominant Marc Marquez, detta trots att han bara hade en tionde tid på warm-upen. Tänkte först plocka Pol Espargaro som vinnare, men jag kvarstår vid tipset Marc Marquez.

I 250cc så verkar Andrea Iannone, dagens polesitter, inte direkt trivas i vätan. En 29:e plats på morgonens warmup var nog inte vad han hade hoppats på. Hur ska jag då välja här? Ingen aning, jag chansar hej vilt och drar till med Simone Corsi.

MotoGP-klassen, där togs warmupens bästa tid av Dovi, med Stoner på en andra plats, Jörgen på en tredje och Vale på en nionde. Dagens race kommer att vinnas av Jörgen, med Stoner på andra plats och Nicky Hayden på tredje plats efter att ha kämpat sig förbi Pedrosa på de sista varven.

Kommentera

eni MOTORRAD GRAND PRIX DEUTSCHLAND
Det verkar, enligt BBC World, som att det kan finnas vissa möjligheter att Vale ställer upp i racet på Sachsenring i helgen. Hans andra test på banan i Brno var tydligen ganska lovande, men Vale själv nämnde att han inte känner sig tillräckligt uthållig än.
Kommentera

1267684 · »