Motor

5064 inlägg · 373 ämnen

Hamills smäll

402875 · » Till forumet


Sv: Hamills smäll
Carina:

bra skrivet, varför skrev jag inte så direkt. :D
Kommentera

Sv: Hamills smäll
Men det är väl ingen som säger att det var ett bra beslut han tog. Eller gnäller på att han blev avstängd heller för den delen. Däremot verkar det som en del gärna vill få Hamill till att vara något litet monster för det han gjort och inte har någon som helst lust att se till _varför_ han agerade som han gjorde. Det är inget konstigt beteende alls. Har ni sett på krogen en lördagskväll när killen med flickvännen som blir upptryckt mot väggen och antastad av en full man. Vad gör pojkvännen? Sätter sig ner med henne och frågar hur hon mår eller gör mos av den antastande mannen?

Jag undanber mig diverse gliringar om Hamill och hans flickvän till lagkamrat. Jag tror ni vet precis vad jag menar.
Kommentera

Sv: Hamills smäll
Joinzzon:

Och jag en följdfråga som rör speedway om en förare kör fult vilket leder till att en motförare drattar på ändan och andra motföraren blir skadad vad bör då avstägningen vara?

Dessutom var det inte EN spottloska utan ett antal stycken. ;)
Kommentera

Sv: Hamills smäll
Frisco:
Jag tycker att straffet är alldels för lågt :-(
Kommentera

Sv: Hamills smäll
Stefan:
Då ställer jag frågan om en fotbollsspelare får 3 matchers avstängning för en spottloska. Vad ska då en speedwy förare få för 3 slag mot huvudet?
Kommentera

Sv: Hamills smäll
Stefan: F ska i alla fall inte slå till A så långt är jag med. Om en människ är vid sina sinnens fulla bruk ser man till B utan att putta bort F. Men jag begär inte att F ska vara vid sina sinnens fulla bruk efter att och har full förståelse för varför han inte ser till B men däremot så ska han inte ta lagen i egna knytnävar.
---
Tyckte det var ett ganska bra straff som delades ut faktiskt.
Kommentera

Sv: Hamills smäll
Frisco:

då ställer jag frågan vad F gör om A gör illa B, B får vård av S som är utbildad sjukvårdare medans F inte har kunskaper i vården, skall F då putta bort S för att ge B hjälp?
Kommentera

Sv: Hamills smäll
Carina: Det jag undrar över är vad C ska göra om A gör illa B. Ska C då svara med samma medel på A eller ska C då hjälpa den skadade B?
Jag anser det vara självklart att försöka ta hand om B istället för att bruka våld mot A.

Sen finns det naturligtvis situationer då man helt plötsligt får skygglappar på sig och förlorar förståndet.
Kommentera

Sv: Hamills smäll
Karin: Nu var det väl ändå inte hans hjärna som avhandlades. Jag undrade vad som hände. Stefan erbjöd en möjlig förklaring. En lagkamrat är skadad, man blir arg. Behöver det vara svårare än så?
Kommentera

Sv: Hamills smäll
Carina & Stefan: Det är väl inte så svårt att förstå hur hans hjärna fungerade. Om man är ute efter att skada en person så kan man ju omöjligt bry sig om huruvida en annan människa är skadad eller inte. Något annat vore en paradox.
Kommentera

Sv: Hamills smäll
Carina:

Nu skall du inte vara sån Carina, Frisco vet hur det fungerar i huvudet på Hamill då han inte sprang fram till sin lagkamrat och tittade på när han fick hjälp av sjukvårdare.
Kommentera

Sv: Hamills smäll
Frisco: Vad ska strykas? Menar du att Hamill omöjligt kunde ha sett att han skadades?

Sedan så är det väl inte heller Hamills jobb att ta hand om skadade spelare?

Förstår att folk är upprörda och så även jag. Men som sagt, Hamill har ju inte visat några sådana här tendenser tidigare och något måste ju ha fått det att klicka. Är det så omöjligt att det var som Stefan säger?
Kommentera

Sv: Hamills smäll
Stefan: Det sista i första meningen kan du nog stryka. Hamill glömde visst bort sin till synes livlöse lagpolare och koncentrerade sig istället på att slåss. Normalt så ser man väl till honom i första hand.
Kommentera

Sv: Hamills smäll
Carina:

det klickade antagligen efter att Pedersen trängde ut honom i planket vilket i sin tur ledde till att en lagkamrat skadades.

I hettans allvar kan det mesta hända även den mest lugnaste.
Kommentera

Hamills smäll
Vad har hänt? Efter tio år i smedvästen får han ett ryck och gör så här?
Det gör mig ledsen.
Kommentera

402875 · »