NHL

13817 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #2347156

Sv: Allmän tråd för NHL
mattias - 74: det var riktigt tung andra match inatt, florida får inte till spelet framförallt har man 0 gjorda mål på typ 27 försök i slutspelet, medans tampa har gjort 4-5 st bara på 2 matcher mot florida. det är så man vinner/förlorar matcher. sen duger inte försvarsspelet som leder fram till att tampa avgör med 3.8 sekunder kvar. ridå.

tampa ser riktigt tighta och starka ut defensivt, de ser inte ett dugg "mätta" ut - de är lika starka som tidigare år.

håller med dig om blues btw, de stretade emot bra i första, och binnington har ju hittat 2019 års form helt plötsligt. nu leder de med 2-0 med en period kvar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Allmän tråd för NHL
dempa:

Skaplig balja av MacKinnon fram till 4 - 3 i natt

Se och njut
Kommentera

Sv: Allmän tråd för NHL
dempa:

Som oilers supporter är man såklart väldigt missnöjd efter de släppt in " 9 " mål natten mot igår, har efterlyst en stabil förstamålis länge men med koskinen som är sämre än Smith och Smith är 40 vilket säger det mesta så hoppas jag de trejdar bort ett par spelare och får lite höga draftval så de kan förstärka målvaktssidan samt försvaret, jag tippar på att Nugent Hopkins eller kanske självaste Draisatil blir trejdade inom kort om inget händer. Markström hade inte heller någon bra kväll men han är bättre än båda Edmontons målisar.

Defensiven börjar sitta men det är några pusselbitar som fattas. Men prio är målvakterna såklart

Draisaitl och McDavid är för bra för att spela i det här laget. Men klart man tycker det är roligt att världens bästa spelare i ens eget favoritlag.
Kommentera