NHL

14126 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #2536884

Sv: Allmän tråd för NHL
Skall man ge sig på att tippa nästa runda med.

Carolina - NJ Devils 3 - 4

New Jersey har sannerligen imponerat och kan nog ta den här matchserien med även om Carolina känns bättre så sticker jag ut hakan och tippar " Skräll "

Oilers - Vegas 4 - 2

Här tippar jag lite med hjärtat men jag tror Oilers offensiv blir bättre ju längre slutspelet pågår. Dessutom har andra spelare klivit fram nu när inte 97 och 29 levererat. Kane och Hyman är riktigt bra hittills.

Florida - Toronto 2 - 4

Maple Leafs känns som de äntligen kan få spela en final igen. Deras forwardssida är kanske seriens bästa och jag tror Matthews kommer vinna poängligan i slutspelet.

Dallas - Seattle 4 - 0

Här kommer nog hjärnsläppet enligt många men jag säger 4 raka för Dallas.

Att Seattle slog Colorado är såklart en skräll men när man är utan Landeskog hela slutspelet och dessutom hade Makar skadad så är Avs såklart sårbara.

Hintz och Robertson är riktigt bra hittills.

Vad tror ni?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Allmän tråd för NHL
mattias - 74: "Skall man ge sig på att tippa nästa runda med. --- Vad tror ni?"

Sen på bollen (igen) men jag vill gärna tippa.

Carolina - New Jersey 2 - 4

Carolina har några tunga avbräck och Devils bara öser på nu efter att ha slagit ut Rangers. Devils har även en målvakt som spelar helt sinnesjukt just nu, vilket talar till deras fördel.

Florida - Toronto 4 - 3

Tror Panthers skräller igen. Vågar framförallt inte tippa emot Tkachuk, är han snudd på en av världens bästa just nu?

Vegas - Oilers 3 - 4

McDavid och Draisaitl avgör detta, till syvende och sist, men jämt blir det. Fan vad Ekholm var en bra trade av Holland för övrigt, snacka om att staga upp försvaret!

Dallas - Seattle 4 - 2

Dallas är min dark horse till Stanley Cup (tippade dom i final från början). Tror dom är för bra för att slarva bort det här, men tror Seattle kan sno två matcher. Cred till Seattle som slog ut Colorado, men här tar det slut. Speciellt när Oettinger spelar som en Conn Smythe-kandidat.
Kommentera

Sv: Allmän tråd för NHL
mattias - 74: Hoppas ett lag från Kanada tar det. Vore på tiden.
Kommentera

Sv: Allmän tråd för NHL
mattias - 74: Draisaitl & McDavid har ju gjort mer poäng än Matthews & Marner så att säga att dem inte kommit upp i nivå är att ta i :) Draisaitl har dessutom gjort 7 mål på 7 matcher.
Kommentera