NHL

13927 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #2539987

Sv: Allmän tråd för NHL
Rip Kirby: Det är endast häften av lagen som är med i lotteriet och den hälften är dom lag som hamnade på undre halvan och missade slutspel. Eftersom dom 16 bästa lagen spelar slutspel så hamnar dom sedan på plats 17-32 beroende på hur långt dom går i slutspelet. Så t.ex Winnipeg som blev utslaget först hamnar på plats 17 osv och den som vinner cupen draftar som 32:a lag och sist i draftrundorna.

Arizona har två val därför att dom har trejdat till sig Ottawas förstarundeval (minns dock inte i vilken trade). Så hade inte Ottawa trejdat bort sitt val hade dom istället draftat den 11:e spelaren i draften.

Ledsen för dålig formatering och/eller grammatik. Skriver från telefonen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Allmän tråd för NHL
SuneMangs:

Tack såg du hade redan förklarat haha
Kommentera

Sv: Allmän tråd för NHL
SuneMangs: Det är lugnt, jag fattar. Jag själv försöker efter bästa förmåga ratta runt på min cobra telefon, så du är inte ensam 👍🙈😅

Det förklarar saken helt. Hela poängen och charmen med hur det funkar i NHL är ju att de svagare klubbarna hela tiden ska ges chansen att kunna trejda till sig dom bästa spelarna. Jag vet, att se Blackhawks som en "svag" organisation känns lite magstarkt, men dom är ju i nuläget trots allra sämst i hela NHL.
Kommentera

Sv: Allmän tråd för NHL
SuneMangs: Kompletterar med regler och odds. Tycker för övrigt att det är alldeles för osannolikt att NHL:s näst största marknad bara råkade få förstavalet, nu när dom förlorat sina två sista franchise-spelare. Foliehatt, ja tack!

Cirkulerar även en video på när kommentatorerna av lotteriet hävdar vid fjärdeplatsen att det endast står mellan Anaheim och Chicago om vem som får Bedard, när även Columbus är kvar i "lotteriet". Suspekt som tusan är det.
Kommentera