NHL

14387 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #2704632

Sv: Allmän tråd för NHL
SuneMangs: Har du dragit den slutsatsen på de typ 10 matcherna han spelat i NHL? Inte ens chans i världen att Silovs är bättre än Skinner och alla underliggande siffror säger också emot det.

Oilers har stor press på sig och har sitt bästa lag på lång lång tid. Jag tror att om du hade följt NHL lite mer så hade du haft en bättre uppfattning om vad förväntningarna ligger på för respektive lagen. Jag kan säga dig att förväntningarna inte är att Canucks slår Oilers och tar sig till conference finals.

Jag kollar inte heller på matcherna, men jag ser höjdpunkterna i efterhand. Vilket du inte verkar göra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Allmän tråd för NHL
PrästenAgneta: Jag har inte påstått att han har bättre statistik än Skinner, jag skrev att han är bättre (min subjektiva åsikt) och att jag hade valt honom för att han utstrålar mer trygghet i det jag har sett av honom (igen, min subjektiva åsikt).

"Jag kollar inte heller på matcherna, men jag ser höjdpunkterna i efterhand. Vilket du inte verkar göra"
Hoppa ner från din höga häst och sluta anta saker. Jag ser alla highlights, du kan vara lugn.
Kommentera

Sv: Allmän tråd för NHL
PrästenAgneta: testa spela puckdoku mot SuneMangs, tror du liksom jag som kollar typ allt från NHL blir utklassad.. Så klart han har koll på NHL.

Jobbade inatt och kunde se merparten av Oilers - Nucks. Silovs en KÄMPE.
Kommentera

Sv: Allmän tråd för NHL
PrästenAgneta: Förväntningar är inte allt, Modo förväntades behöva kvala, men vi modoiter lyssnade inte på medias ”experter”. Ett par mål från slutspel blev det.

Samma med Canucks. Media och alla andra tänkte att Oilers skulle sänka Nucks 4-0. Men man ska inte underskatta en underdog.
Kommentera