NHL

13817 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #653511

Sv: Rangerstråden
Ja jäklar, Flames fick mer än de tålde. Kul! Sundsvalls tidning på plats men inte jag. Och ST:s utsända verkar mycket entusiastiska.

Noterar att Sykoratraden lönat sig hittills. Läste föresten om Kondratievs avsked. Han var redan skickad till farmen i Hartford när han fick besked om att han var tradad precis före en match - mot Anaheims farmarlag Portland Pirates. Så han fick byta omklädningsrum och matchdräkt och spela med Portland istället. Efter att ha vunnit matchen åkte han buss tillbaka till Hartford med sitt gamla lag för att komma tillbaka till sitt boende och packa. Snabba vändningar...

Kulturnytt: Smarta och snygga veckotidningen New York Magazine har tre sidor om Kasparaitis i senaste numret. Kul intervju på temat "hur kan en sån smutsig lirare som du klara dig nu?". En teori som framförs till att lagets långsammaste back får vara med i laget är att Jagr älskar tre saker: Andra tjecker, dålig hårdrock och Kasparaitis. Den senare levererar några dräpande one-liners. Roligt att se att Rangers får uppmärksamhet!

Även i den artikeln lite Kondratievs, han och Tyutin får åka med och sitta i baksätet på Kasparaitis SUV och titta på film när denne är ute och kör i NY. Undrar vem som ska skjutsa Kondratievs i LA-trafiken?

Kommentera