NHL

13888 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #837826

Sv: Nattens Resultat
Deas:

Dominik Hasek hel och frisk plus att Detroit värvar en powerforward innan deadline tror jag dock är en förutsättning för att de ska vinna. Datsyuk har inte gjort ett slutspelsmål på några år men Zäta har alltid växt i stora sammanhang karriären igenom och jag skulle bli förvånad om han inte gör det nu också, skulle Detroit gå hela vägen så har han en bra Conn Smythe chans.

Men annars håller jag med dig i det mesta. Calgary trodde jag på förra året men i år vet jag inte riktigt, de har i alla fall Tanguay nu på plussidan som ju är en gammal Stanley Cup-hjälte i Denver. De blir svåra i alla fall men Detroit har bra matcher mot dem den här säsongen.

Jag gillade San Jose bättre innan Joe Thornton kom dit och tog mycket plats, de hade ett jämnare lag då, var lite likt Buffalo, som det är nu ska det mesta gå genom Thornton. Förra året i slutspelet var dock Marleau betydligt bättre än Joe.

Nashville är ju också en bra kandidat men de har inte så stark slutspelsrutin bakåt och hur väl kommer det här med Peter Forsberg att fungera, han kan också ta stor plats i ett lag och hur hel är han? Men han är iaf alltid bra i slutspelssammanhang. Erat, Sullivan och Kariya, är det slutspelskaraktär på dessa?

Sedan har vi Anaheim som jag kan tycka ser bäst ut både framåt och bakåt men de har fortfarande en bit kvar till den där höstformen då de var överlägsna. Chris Pronger var ett nav i Edmontons spel i förra slutspelet och åt då upp Datsyuk i den första rundan bland annat, han måste vara hel och i samma form för att Anaheim ska lyckas.

På den östra sidan så känns det mest spännande i Buffalo och New Jersey som du beskrivit. Pittsburgh får nog vänta några år till, deras talanger är än så länge rätt gröna i de här sammanhangen.
Kommentera