NHL

13888 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #883127

Sv: Stanley Cup
Paddan:

Matchbilden var tyvärr den jag fruktat även i den andra matchen: Sabres var det bättre laget med lika många spelare på isen - särskilt i början av den första perioden innan Ottawa började få bukt med Sabres snabba spelvändningar och fått ned farten på motståndaranfallen - medan Ottawas "special teams" spelade ut Sabres dito. 2-1 till Sabres i spel med lika många spelare på isen och 2-0 till Ottawa i "special teams" trots fler numerära övertag för Ottawa samt ett mål i spel sex mot fem för Sabres var ställningen vid full tid. Och det speglade händelserna så långt. Det avgörande målet kom med lika många spelare på isen och det var återigen Sabres svagaste backpar, Tallinder och Lydman, som var på isen vid det målet precis som vid Ottawas reducering till 1-2 vilket var Ottawas andra mål med lika många spelare på isen.

Ser ingen ljusning för Sabres i det här läget. Powerplay och boxplay är fortsatt uselt och några bättre backar än Tallinder och Lydman har de inte att kasta in. Möjligen är det dags att ge Spacek lite mer istid istället för någon av dem men Lindy Ruff är ju en rätt meriterad coach och vet nog vad han gör. ;)

Får se om Anaheim kan kvittera inatt. På er som såg den matchen låter det som det var mycket små marginaler som avgjorde!
Kommentera