Olympiska spelen

3842 inlägg · 51 ämnen

Invigning

677688 · » Till forumet


Sv: Invigning
Petey21: För er som så önskar finns det på länken en möjlighet att se Luca Badoers donuts under invigningsceremonin.
Kommentera

Sv: Invigning
Per HApps: Mina favoriter var Pavarotti, tändningen av elden, F1-bilen, de som klättrade i nätet och bildade en fredsduva, och de som bildade en stor backhoppare. Sedan håller jag med Jacob Hård om att OS-hymnen är rätt pampig.
Kommentera

Sv: Invigning
Dream Team:
Pavarotti och Ferrari-bilen har kvällens höjdare.
Kommentera

Sv: Invigning
mattias - 74: Avslutningen var som du säger helt makalös. Sättet man gick tillväga då man tände OS-elden var riktigt pampigt även det.
Kommentera

Sv: Invigning
piff:

Pavarotti regerar. Sicken makalös sångröst!!
Kommentera

Sv: Invigning
Paddan:
Kommentatorerna pratade på att föraren gjorde fem ringar..
Kommentera

Sv: Invigning
Salle: Äh, den där "Cavallo rapante" som man kunde se på rattnavet på F1-bilen var säkert något illdåd av någon oitalienare.
Kommentera

Sv: Invigning

Paddan: Hmm för vad kan man ju undra???

Forza Ducati

Kommentera

Sv: Invigning
Paddan: skitsamma. Vackert var det!
Kommentera

Sv: Invigning
Salle: Hmm, en röd F1-bil startas upp och får göra lite donuts dessutom syns röda motorcyklar på scenen... produktplacering?
Kommentera

Sv: Invigning
Albert Hall: dessvärre vifta di bara med vantarna, själva grillen syntes inte till...*rycka på axlarna*
Kommentera

Sv: Invigning
Sveriges kläder var inte alls mycket att komma med. Vita jackor (som alltid) knallgula byxor och hemska vantar!
Hade mycket hellre sett Ukrainas kläder på svenskarna.
Men det är inte kläderna som räknas utan resultaten men nog hade de kunnat vara snyggare och lite mer utstickande..
Kommentera

Sv: Invigning

Slitwargen: Slötitta medans man dataspelar kan man ju. Sen var det klassiska  hittar från 80 & 90 tal

Paddan: Visst var det DM´s gamla slagdänga som England marscherade in till.

Kommentera

Sv: Invigning
Förresten... Är det någon annan som har OS-dream team lag? Någon som har bra spelar-tips? Har rätt dålig koll på NHL tyvärr numera=/ Att ha med Sedinarna i premiären kom Kazakstan känns rätt givet iaf till det pris de har!:)
Kommentera

Sv: Invigning
Salle: Orkade du se hela invigningen?:O Iofs kanske bättre tidsfördriv än att sitta här vid datorn... Vad var det för musik?
Kommentera

Sv: Invigning
Salle: Tyckte mig höra att de bland annat spelade DM - I just can´t get enough som en av låtarna under inmarschen.
Kommentera

Sv: Invigning
Finland verkar ha stora förhoppningar inför OS... Här räknar känd finsk skribent upp alla medaljhopp och tror att de ska få 14 medaljer. Knappast troligt va? Jag ser inte alla de där som riktigt bra medaljhopp, han verkar haussa landets chanser i OS så som vi svenskar så ofta gjort och riskerar att få en rejäl baksmälla som vi i Sverige varit med om rätt ofta.

Kalle Palander t.ex... Om han bara får ett litet felskär så är han borta från medaljstriden i den väldigt jämna disciplinen slalom förutom Giorgio Rocca. Han har sen inga större chanser i någon annan disciplin.

Sen räknar han med stordåd från finska längd-damerna också... Det måste ju till att Virpi Kuitunen ska ha toppat formen perfekt till OS för att de ska få fler medaljer än 1!
Jag tror att Finland får hälften så många medaljer... Eller 8-9 då kanske!:)
Kommentera

Sv: Invigning
Slitwargen: Lite ståpäls när vissa går in annars är det väl lite för mycket show. Fast denna gång så var det ju skitbra musik till inmarschen.
Kommentera

Sv: Invigning
Karoliina:

Jag och min urtråkiga principfasthet. Suck. Jag ser inte invigningen. Kanske borde jag gjort det. Grillade verkligen svenskarna vantar?
Kommentera

Sv: Invigning
piff: Lottning är ju bland det mest spännande som finns! Iaf om Sverige är inblandat i det... Men invigningar är bara segt! Visserligen kan det vara läckert att se lite grann så zappar man hellre vidare och ser hellre en dålig komedi-serie under tiden:P
Kommentera

Sv: Invigning

Värsta grillvanten.

*kommenterar häpet den svenska inmarschen i Turin*

Kommentera

Sv: Invigning
piff:

VM-lottning är i alla fall viktigt ur tävlingssynpunkt. Så småningom. Lottningen ger i alla fall diskussionsunderlag till fikabord runt om i Sverige. Bra eller dålig, går vi vidare eller inte?

Invigningar av diverse sort, däremot... *gäsp*

HEJA SVERIGE!!
Kommentera

Sv: Invigning
Slitwargen:
För mej känns det naturligt att se invigningen (satt bl.a. och tittade på hela sändningen när det var lottnig till VM i Tyskland, själva lottningen tog inte alls lång tid men var självklart lagt i slutet av sändningen) Men kommer nog hålla låg profil tills de kommer till länder på S.
Ska bli spännande hur det ser ut iår och ännu mer spännande hur det kommer gå..
HEJA SVERIGE!!
Kommentera

Sv: Invigning
åhh, jag har lärt mig av mina misstag och slutat se invigningarna numera... Däremot ska jag inte missa en sekund av skidskyttet imorgon. Jag tror inte att herrarna där på något sätt är chanslösa till medalj, iaf inte om Bergman hittar åkformen han hade innan han blev sjuk i december.
Tror snarare att vi ha större chanser att hamna på pallen nu än i VC eftersom det kommer vara med betydligt färre tyskar, norrmän och ryssar!

Imorgon är det alltså distans 20 km för herrarna, då skyttet är som viktigast... Varje bom ger då 1 min i tidstillägg!
Kommentera

Sv: Invigning
Stigsson: Visst är det så. Det hela känns väl lite som veckans pausfågel, där man idogt och tålmodigt sitter och tomstirrar in i TVn i väntan på sitt land, och där en strikt och konsekvent bedömning av de femtioelva olika nationskläderna känns fullt logisk. Tre och en halv timme, ska visst spektaklet ta den här gången. Frågan är väl om showen kommer att bjuda på några nymodigheter den här gången, eller har allt som går att göra redan gjorts?
Kommentera

Invigning

Då sitter man där ikväll då troligtvis stirrande på nån konstig dans som är totalt ointressant men eftersom det är invigningen på OS sitter man klistrad framför burken och tittar på hela programmet.
Skulle exakt samma program sändas en vanlig helg och i tablån klassas som kultuevenemang så skulle jag inte ens komma på tanken att slå på TV´n.

Kommentera

677688 · »