Olympiska spelen

3842 inlägg · 51 ämnen

Inlägg #1239458

Sv: hockey
MarcusElving:

Skön seger och skön början på dagen :) Att nolla Finland är alltid kul, men hade varit en roligare match om Finland gav lite mer motstånd..


Nu ut och hoppas att sl är lika snälla som de utlovar på deras hemsida :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: hockey
Åttondelsfinalerna: Jag har inte hittat detta i skrift, men jag tror att trädet ser ut såsom…

USA–BYE
SUI–BLR

FIN–BYE
CZE–LAT

CAN–GER
RUS–BYE

SVK–NOR
SWE–BYE

Heja Norge!
Kommentera

Sv: hockey
Mycket skönt att vi vinner! Lundqvist grym i målet, och vilken skön typ han är. Sudden lite väl "cool" i studion kanske? Vad var det med honom, nudge nudge - eyh, eyh ;-)

Jag tycker Magnus Johansson och Peter Forsberg inte behöver byta om till nästa match. Ingen av dom är i närheten av att platsa i ett landslag. (Klubbtillhörighet, respektive gamla meriter ska väl inte borga för landslagsspel eller?)

Douglas Murray har imponerat och överraskat mig i år, inte bara tuff utan väldigt säker med pucken och spelar genialt enkelt med obegränsat självförtroende!

Fredrik Modin har förvaltat sitt ifrågasatta förtroende på allra bästa sätt. Mycket glädjande och skönt.

Loui Eriksson har varit väldigt "trött" och ointresserad fram tills Bäckis serverade honom en räkmacka som "jag, Mormor, eller vem som helst" kunnat näta. Då ryckte han upp sig betydligt och kan nog blir okej framöver.

Sedinarna gnuggar på bra, men är lite för "cyklopiska" i sitt passningsspel och får därmed inte full effekt i sitt spel, tror jag.

Bäckis, jaa man är ju partisk, men vad kan man säga? Redan legendarisk. Kommer att bli dubbelt så bra och stor som Foppa någonsin varit. Vilken speluppfattning han har. Läser tre-fyra pass i förväg och befinner sig på rätt plats. Syntes direkt när han fick smörpasset från Sedin, som han hinkade upp i krysset, vad han kan göra när han får spela med någotsånär likasinnade (Bra av Sedin att lira någon annan än Brorsan där;-). Bäckis lägger räkmackor som ingen annan. Var inblandad i samtliga tre mål... "Say no more"!
Kommentera