Olympiska spelen

3842 inlägg · 51 ämnen

Inlägg #2288490

Sv: Vinter OS i Kina 2022
Tarasov: Man undrar hur det kommer sig att den ena svenskan säger att "jag fick ingen luft", en annan ramlar ihop efter mållinjerna, Kalla - som iofs inte varit i form - säger att hon inte vet vad som hände henne.

När nu finskorna gick så överlägset jämfört svenskorna skulle man kanske i första hand funderat på vallningarna, betydande för klassisk stil förstås. Kan de ha kört Karlssons klister under Frida Karlssons lagg?

En annan fundering är förstås att - om jag kommer ihåg rätt - hela norska laget sedan åratal är medicinska sensationer eftersom samtliga sprayar sig med luftrörsvidgande eftersom alla oturliges "råkar" vara astmatiker. Vet inte, men tror inte svenskorna kör så mycket Ventoline eller Bricanyl.

Ja, det är besynnerligt. Men fint att hög höjd kyla inte hinner få effekt på skate sprint:-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Vinter OS i Kina 2022
Sven.Savage: Kul för Finland med 2 medaljer, men oj vad man saknar en expert som Anders Blomkvist. De som kommenterar babblar en massa dynga i stället för att hjälpa oss intresserade få veta trenderna i loppet. Reklam-TV som bäst....
Kommentera

Sv: Vinter OS i Kina 2022
Sven.Savage:
Drar mig till minnes att vi hade en del problem påmhög höjd i Salt Lake City också, samt även i Thunder Bay på VM.

Med Frida kan det kanske vara samma som för Per E i salt lake man försöker hänga med i ett tempo man inte behärskar i första loppet och det sedan kostar. Har egentligen ingen aning om hur det fungerar, men kanske en tänkbar förklaring. Utöver det känns det som Frida har väldigt höga krav på sig och tar misslyckandena personligt, vilket är lite synd för det blir en tung börda.
Kommentera