Olympiska spelen

3842 inlägg · 51 ämnen

Inlägg #2292588

Sv: Vinter OS i Kina 2022
Tarasov: Ja, du och jag förstår ju inte den logiken. Men den självutnämnde experten herr Vennerbratt, han vet!

Tommy Åström, statistikrabbelexperten, kommer jag bäst ihåg från en debatt och hjärnskakningar i svensk TV i början av 2010-talet. Luleå Hockeys läkare, Yelverton Tegnér berättade att Luleå Hockey satsat på att inte dela ut hjärnskakningar på motståndare och under senaste tre säsongerna hade man lyckats: 0 hjärnskakningar på motståndare.

Varpå Tommy Åström räckte upp handen och förklarade att "Jamen att se Luleå Hockey spela hockey är tråkigare än att sitta och se målarfärg torka, hö hö."

Det var någon månad efter att Luleå slagit ut Djurgårn i kvartsfinal i slutspelet, i förlängning i match 7, sedan DIF gått från 0-3 till 3-3 i matcher med hjälp av en vidrig mediakampanj iscensatt av DIF-tränaren ApHardy, trots att Åström, Vennerblund, Skrikegård och andra s k experter av Stockholmssnitt förklarat att fjolårsfinalisterna Djurgårn skulle bli svenska mästare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Vinter OS i Kina 2022
Vennerkvist störs inte av att ha haft totalt fel om kvarten. Han studsar omedelbart tillbaka och förklarar att vi är chanslösa i semin.

Säga vad man vill om Vennersjö, men han är hejdlös och låter sig inte påverkas av sådana futtigheter som att han är helt borta.

Eftersom han konsekvent har fel kanske det nu t.o.m. lutar mot att vi får spela OS-final mot Suomi?!
Kommentera