Övrig hockey

10027 inlägg · 1131 ämnen

Slutspelslag

169259 · » Till forumet


Sv: Slutspelslag
Hen-rink: ops..skulle bara se om du var vaken.. Men faktiskt är det så att Wennerholm brukar kritsiera en hel del lag o spelare mm vid vissa lägen.. o nu har tydligen turen kommit till mestadels LHC.. Jag har själv kritsierat Wennerholms sätt att skriva.. Men hans bossar verkar nölda med honom
Kommentera

Sv: Slutspelslag
FredrikM: jag syfter inte på någon direkt. bara så less på att Wennerholm kan påverka på det sättet han gör med sin oseriösa journalistik. Han svarade nyligen ett lhc fan att man inte ska ta honom så allvarligt, då det är mycket ironi i vad han skriver. Jojo, det kanske ska framgå emellanåt när han kräver avgångar och skriker ut att LHC är ett stort skämt. Hela han är ett skämt. Han sa vidare att han har behandlat Brynäs på samma sätt... jojo - har någon läst något ont om Brynäs? Nyligen skrev han att LHC var en katastrof med 1 poäng upp till strecket medans Brynäs var på gång. Inte ens när man sparkade tränaren så var det någon fara med den fina klubben. Han är ett skämt. Och många många tycks inspireras av honom. Vidare sa han i mailet att han gillade Linköping och deras lite kaxiga stil att bli ett topplag - han vill gärna se fler sådana lag i elitserien... jo det märks ju i pressen där han hoppar sparkar spottar och spyr på klubben. Tjing tjong kvarlitetsreporter.
Kommentera

Sv: Slutspelslag
FredrikM: åttondelsfinaler behöver du 16 lag till, det tror jag inte det finns utrymme till.
Kommentera

Sv: Slutspelslag
Hen-rink: åttondelsfinaler!!.

Hoppas du inte syftar på mig.. tippat med hjärtat..
Kommentera

Sv: Slutspelslag
Är det inte rätt onödigt att spekulera om vilka som möter vem i kvartsfinaler? Rätt meningslöst. Tom att spekulera i vilka som tar sig dit är rätt meningslöst.

Jag tror att många får lång näsa när Linköping tar sig dit trots allt. Vore så härligt att tysta alla korkade journalister. Ena dagen är vi sämst på pappret och alla har tippat att truppen inte är tillräckligt bra - nästa, som idag, så var vi tillsammans med Södertälje favoriter. suck. Men det värsta är ändå alla insnöade jävlar här som inte kan skaffa sig något på fötterna utan köper resonemanget i kvällsblaskorna.
Kommentera

Sv: Slutspelslag
västeråsjocke: Västra Frölunda ligger också i en liten svacka, bara så du vet. Det skulle vara skandal i klubben om färjestad inte gick till slutspel. Jag anser också att Timrå är på ganska säker mark. Spelar Leksand som dom gör nu så ska dom nog också få en slutspelsplats. Tyvärr tror jag att platserna räcker till Malmö också.
Brynäs får nöja sig med en sista plats och näst sist kommer nåt av de andra lagen, vilket är ganska klart :-)
Hans.
Kommentera

Sv: Slutspelslag
FredrikM:




hv och färjestad må ha bra trupper men om dom ska fortsätta som dom har hållt på nu den senaste tiden så skulle jag nog inte vara så säker om jag vore du
Kommentera

Sv: Slutspelslag
Quaker: Anser att Färjestad Fröludna och Hv 71 borde vara ganska säkra i slupspelet.. FBk ligger bara i en liten formsvacka... men med den truppen kan de inte missa sluspelet... även Hv har bra trupp...
Kommentera

Sv: Slutspelslag
Blev lite FEL i förra postning,byt ut lagplaceringen från 10 till 8, gick lite för snabbt.... :)
Kommentera

Sv: Slutspelslag
Poäng för 8:e laget, (sista slutspels laget), tidigare år. Ingen mening att kolla innan säsong 98-99 pga 3 poängssystemet.

1998-99
10. MIF, 68p

1999-00
10. HV71, 75p

2000-01
10. FRÖLUNDA, 72p

2001-02
10. BRYNÄS, 67p

Detta ger ett ungefärligt svar på vilka poäng man måste upp till för att klara av en slutspelsplats. Poängen man behöver varierar
givetvis med hur jämn serien är.
Jag anser att Frölunda är klara för slutspel, (mycket poäng+form)
Resten ansers jag relativt öppet, men det ser mer/mindre bra ut för resterande lag.
Kommentera

Sv: Slutspelslag
Djurgården skall absolut inte vara säkra på slutspel. Just nu är de oxå indragna i den tunga bottenstirden, och som FBK spelar nu så vet man inte vad som händer med dem heller.
Nä, jag tror inte att något lag förutom Frölunda kan vara 100% säkra på slutspel.
Kommentera

Sv: Slutspelslag
Hen-rink: Dom lag som jag ser är klara för slutspel är Frölunda, Timrå, HV71, Färjestad och Djurgården...resten får slåss om dom sista tre platserna...=)
Kommentera

Sv: Slutspelslag
Hen-rink: Jo, DIF lär nog gå dit... Mif också kanske.
Kommentera

Sv: Slutspelslag
FredrikM: Kan inte ta dig på allvar när du inte tror att varken Djurgården, Malmö eller Linköping kommer till slutspel.

gör om gör rätt
Kommentera

Slutspelslag
Tänkte tippa lite hur åttondelsfinalerna kanske kommer se ut när slutspelat dra i gång:

Färjestad(1) - Modo(7)
Frölunda(2) - Södertälje(8)
HV/71(3) - Luleå(6)
Timrå(4) - Leksand(5)

Men det är juh lång tid kvar.. Några kommentarer?!?
Kommentera

169259 · »