Övrig hockey

10027 inlägg · 1131 ämnen

Vi har världens bästa domare!!!

546617 · » Till forumet


Sv: Vi har världens bästa domare!!!
Salle: HAHAHA ja bara väntade på att den skulle komma! jo, ja håller med, bara för att EN e bra måste inte alla vara det.... men saken är den att vi har iaf en framtida domare som kommer att gå långt, sedan har vi en gammal som frotfarande e ruggigt bra och varför dessa två inte är med i år har ja ju redan förklarat.
Sedan har vi det andra du sa där.... inga kanadensiska eller tjeckiska för vara med, nej det är sant... men HALLÅ kolla på den tjeckiskadomaren.. en riktig amarör som dömer VM för första gången å de har uppenbarligen inte nån som slår honom i Tjeckien, o tja, har man sett honom så märker man att han inte var så mkt att hurra för... då återstår bara en konkurent i välrden och det är just Kanada.. och ja där kan ja hålla med om att de nog kan klå Andresson, men sen e d ju åxå proffsdomare på heltid vilket inte Thomas e. Å kan Andersson som "halvtidsdomare" stå sig mot Kanadas "heltidsdomare" så tycker ja fan inte att vi ska klaga!
Kommentera

Sv: Vi har världens bästa domare!!!
Suffe: Att EN domare av de svenska är så bra att han får äran att döma en VM-final säger absolut ingenting om klassen på övriga domare här hemma. Linjemännen i Sverige tycker jag sköter sig så dom lämnar jag utanför det hela.

Sen är det ju så att ALLA kanadensiska & tjeckiska domare inte får döma denna final. Och de flesta NHL-domare (om inte alla) är bättre än Thomas Andersson.
Kommentera

Sv: Vi har världens bästa domare!!!
Frella: Nja de vet ja inte om ja e berädd att hålla med om... de finns några kassa men titta på Rönnmark.. han va ju med förra året i VM men hade lite för lite tid på isen i år för att kunna ställa upp i VM men han e definitivt en framtida domarstjärna med tanke på att han inte gått som HD så länge...
Sedan har vi Rådbjer en gamal rutinerad räv som inte är med här i år - troligen anses han för gamal men han e fortfarande jäkligt duktig... så nog har vi bra domare - bara att några kanske skulle ha hållt sig i allsvenskan ett tag till...

Går vi in på linjemännen har vi ju hur många bra killar som hällst, Ljungkqist, Takula, Karlberg, Sjödahl..... ja kan fortsätta...
Kommentera

Sv: Vi har världens bästa domare!!!
Suffe: Det är en det, resten skulle knappt få döma B-VM...
Kommentera

Vi har världens bästa domare!!!
Visst tar sig de bästa till final?

Det är precis vad både Thomas Andersson och Joacim Karlsson har gjort!! Så nu kan ju de där som säger att vi har låg klass på våra svenska domare bara gå å slänga sig i väggen!!! Räcker deras nivåer och kunskaper till en VM-final så räcker de fan till att döma Elitserien!
Kommentera

546617 · »