Övrig sport

1598 inlägg · 27 ämnen

Tennis

2456902 · » Till forumet


Sv: Tennis
dempa:

HAHA
+1
Kommentera

Sv: Tennis
mattias - 74: tack sportnytt ;)
+3
Kommentera

Sv: Tennis
Pinaceae:

Novak vann precis sin 10 titel i Australien

Greken var aldrig riktigt nära.
+1
Kommentera

Sv: Tennis
mattias - 74: Tråkigt att matcherna går den tid de går, men det är ju så klart en följd av tidszonerna.

Sedan är det helt orimligt att de spelar så sent som de gör under sin "fortnight". Murray började en av sina matcher mitt i natten och avslutar på morgonen. Det där måste bort från AO, Wimbledon har ju vett nog att ha en tidsgräns.
+2
Kommentera

Sv: Tennis
Underhållande damfinal i Australien open nu mellan Rybakina och Sabalenka

Spännande final imorgon för herrarna mellan Stefanos Tsitsipas och Novak Djokovic.
+1
Kommentera

Sv: Tennis
Tipsar även om svenska tennisserien för er som vill spela seriespel och redan tränar tennis. Seriespel är ett bra sätt att möta spelare från andra klubbar, ha trevligt och skapa kontakter Det finns även många lokala mindre tävlingar i varje distrikt som man kan ställa upp i. Om man inte spelat så länge kan man tex ställa upp i motionsklassen. För mer erfarna spelare som söker utmaning så finns även veteran SM i Båstad. Jag har jobbat en del som tävlingsledare i lokala klubbtävlingar och ser att intresset för svensk tennis ökar. Det är mycket trevligt att se.
Kommentera

Sv: Tennis
Svensk nationell herr och damtennis behöver uppmärksammas mer. Om ni har möjlighet så besök gärna sommar och vintertourens tävlingar samt ITF. Under sommaren har det exempelvis i södra Sverige varit ITF turneringar i t ex Båstad, Varberg, sommartour i Beddinge, Kalmar, Tabergsdalen etc. På nationell herrsida så är startfältet på sommartouren och ITF starkt. Där finns tex Filip Bergevi, Marius Ruzgas, Dragos Madaras (spelade DC för Sverige) och på damsidan Caijsa Henneman, Jaqueline Cabaj Awad, Klara Milosevic och Louise Brunskog, Så följ gärna ITF och sommartour.
+2
Kommentera

Sv: Tennis
Skönt att Djokovic inte lät sig påverka av gnällspiken Kyrgios och vann finalen.

totalt 21 GS nu av Serben.
Kommentera

Sv: Tennis
Dags för Wimbledon final mellan Djokovic och Kyrgios.

Synd att Nadal bröt pga skada annars hade vi haft en drömfinal igen, tror dock Novak löser detta med 3 - 1 i set.
+2
Kommentera

Sv: Tennis
puffe: Yes, kul berättelse. Det är alltid roligt att läsa om hur spelarna var i ungdomen. Ja, Ymer var nog inte nöjd efter den matchen 😁
Kommentera

Sv: Tennis
Charliejfz: Hade en jobbarkompis som mötte en 13årig Mikael Ymer i en seriematch på lite lägre nivå för många år sen. det blev avgörande set och då är det ju nåt hittepå så man spelar typ ett tie-break fast först till 10.

Ymer ledde med 6-1, jobbarkompisen stretade på och vid ställningen 6-5 gjorde Ymer en lobb som fick min kollega att rusa ner till baslinjen och göra en pungkrossare, slog den stenhårt mellan benen med ryggen mot nät.

Ymer stod helt förstenad och sedan lipade han och slog bort 4 bollar i rad.

Jobbarkompisen sitter fortfarande o programmerar på Volvo, medans Ymer åker världen runt o får spela Davic Cup. Sicken orättvisa
+1
Kommentera

Sv: Tennis
puffe: ja, bättre med vanliga set. Ser fram emot mötet med Japan. Hoppas bröderna Ymer och Jonathan Mrida kan vinna singlarna.
Kommentera

Sv: Tennis
Charliejfz: Davis Cup? Tycker det var en fin turnering när matcherna inte avgjordes av nåt töntigt tie-break. Varje set ska vinnas med minst 2 gem. Kul att man spelar för sitt land.

Älskade när matcherna kunde vara , i princip, hur långa som helst.

Dock coolt med Wimbledon 2010 när en match avgjordes i avgörande set med 70-68.

Satans tungt att förlora, men hur mycket ork hade vinnaren kvar till nästa omgång?
+2
Kommentera

Tennis
Denna tråd är för tennis och tennistävlingar på olika nivåer. Här kan vi diskutera ATP, WTA och tennisförbundets SVTF tävlingar.
+1
Kommentera

2456902 · »