1150x200-s5b1ZRNY.jpeg

Rögle BK

27012 inlägg · 5184 ämnen

Inlägg #1819977

Sv: Säsongen 2013/14
K70: Looong Time Noo See! Tänka sig, omvänt läge: Ni i RBK kvar i SHL, vi i Modo nersparkat, degraderat, på fallrepet...Trist , för oss.MEN vi ger oss ICKE! Kanske en dag så vänder det upp.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 2013/14
zigge: Eller hur?! Modo är ett saknat lag i högsta serien. Men i hockey kan, och kommer, allt att hända... för ett lag med Modos goda historik och ungdomsverksamhet så vänder det absolut förr eller senare! Bara man beväpnar sig med stort tålamod. Och en kevlarsjäl för alla besvikelser som hinner drabba en som supporter på vägen. :-)

Men när 50 av säsongens matcher är en transportsträcka mot att försöka kvala sig kvar, så händer det att SHL inte heller känns så glamoröst. Men - vi ger oss icke heller! Mitt Facebookflöde med "den här dagen" är fyllt med kvalångest-tankar under senare hälften av mars till första veckan i april de senaste åtta åren eller så (dvs så länge jag haft Facebook). En dagbokstradition som skulle vara skönt att slippa något jäkla år.... (i alla fall när kvalet handlar om risk för degradering!)
Kommentera