1150x200-s5b1ZRNY.jpeg

Rögle BK

27011 inlägg · 5184 ämnen

Inlägg #2029787

Sv: Säsongen 2019-2020
Charliejfz: Som Henry Ford sa:
Whether you think you can or you can’t, you're right.
Vi har stabil kassa, supporterstöd i elitklass, samlad individuell kompetens underlägsen ingen, massor med landslagsspelare, nationella - och världs-mästare så visst finns erfarenheten av hur man når hela vägen fram, viljan att vinna personifierad i bröderna Abbott, drömmar närda i decennier inom räckhåll att realiseras, en hel bygd som andas hockey med en frustrerande, till desperation gränsande, hunger.
Är det senare förklaringen till oförmågan hemma?
Ska vi så dämpa oss, vi på läktaren?
Varför kan vi gå som Geronimo i Malmö Arena, Skandinavium och Hovet, men uppträda så tafatt hemma?
Hur kan vi spöa vem som helst som under-dog, men uppvisa förlamande låsningar mot lagen i botten? Samma fenomen i fjol med Mora och Timrå tex.

Hitta lösningen på dessa gåtor så är framgången ofrånkomlig. Allt annat är tillrättalagt. Jag tror på
att Cam, via assisterande och kaptenerna, kommer ingjuta ett mindset som gör Rögle mycket svårslaget. Det handlar om psykologi - allt det andra finns redan där.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 2019-2020
Larry Lurix: efter vinst ikväll kommer kanske knutar lösas. Vi har ju en bra organisation som du skriver men laget är fel konstruerat. Det är nog inte bara coachningen som är problemet. Två välbetalda backar håller inte måttet. Den ena är inte bra defensivt och den andra verkar mätt. Sedan kan vi diskutera centrar förutom Ted. De andra behöver höja sig rejält framöver.
Kommentera