Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Chad Hinz,Drink and drive!!!

533199 · » Till forumet


Sv: Chad Hinz,Drink and drive!!!
Märkte ingen att Chad var bästa AIK:aren och gjorde årets match mot Brynäs? Ska inte bara hacka på honom..
Ge killen lite stöd istället.. han väntar på resultatet och kommer ta sitt straff, han vet att det han gjort är fel och man behöver inte hänga ut honom som syndabock i förskott för att man eventuellt inte tror att aik kommer hålla hela vägen....

se på det såhär då...
Han kanske spelar bäst bakis och bara ville hjälpa laget mot brynäs... verkar ju iaf så... aldrig sett honom kämpa så mycket som mot lilla kaffet..


hoppas fö. att någon ger malmökillen som 'stoppade' rama på käften!!!

Sv: Chad Hinz,Drink and drive!!!
Svart-gula Emma: tycker också det va oansvarigt men det är lungt ni klarar er utan honom tror ni klarar detta Lycka till ps varför jag vill att ni går upp är för att ni förkännar det men mest för att vi (Leksand) har haft svårt mot er o har inte vunnit så många matcher och eftersom att vi inte möter varandra mer så måste vi ju spöa er i ES ;) ds

Sv: Chad Hinz,Drink and drive!!!
Det finns inga ord för det som inträffat...

Sv: Chad Hinz,Drink and drive!!!

Jag rekommenderar Chad Hinz en rejäl genomlyssning av Kim Mitchells "Go for Soda"


Sv: Chad Hinz,Drink and drive!!!
Är väldigt oansvarligt att köra i fyllan.

Om man ska se det hela sportsligt sett så måste det innebära att han druckit dag innan matchdag eftersom att detta ska ha skett på påskdagen enligt expressen. Och eftersom att han spelade mot brynäs på annandagen så är det oansvarligt även mot sina lagkamrater.

Sv: Chad Hinz,Drink and drive!!!
mattias - 74: Jag håller med.. Jag kan inte riktigt förstå hur man kan sätta sig i bilen när man är full. En bekant till oss hade en syster som var ute och promenerde med ett barnbarn i vagnen, Dom blev påkörda av en rattfyllerist och dog. Han fick ETT HALVÅR fängelse.. Det var ju rena hånet. Usch..

Sv: Chad Hinz,Drink and drive!!!
Bissett19:

Tråkigt men tyvärr har detta blivit vanligt bland människor att man kör på fyllan, Jag har gjort misstaget att köra Bakis och jag kan bara säga att jag hoppas han får ett ordentligt straff, detta är ju inte bara farligt för dem själva utan för allihopa i omgivningen i trafiken!!


533199 · »