Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Cluben

928785 · » Till forumet


Sv: Cluben
Cyklob: Jahapp!! Det sket sig till slut ändå...men knappast förvånande...hade faktiskt trott på större siffror men ska faktiskt erkänna att jag hittills undervärderat Dahlberg men nog duger han som andre målis efter Hade alltid...

Sv: Cluben
Knegare: Ska bli spännande i alla fall, Skellefteå har imponerat på mig under säsongs inledningen så att Modo ska vinna lätt tror jag inte på. Men kan Modo sluta att bjuda motståndarna på tidiga mål så vinner dom.

Sv: Cluben
Cyklob: Ja det borde ju vara så iallafall...fast...ni har ju en Slovak i mål...som vanligt brukar spelare från Tjeckien å Slovakien ha vääldigt lätt att få "hängskalle" när börjar gå dem emot...fast å andra sidan så står våran andre målis ikväll så där borde ni ha liite större chans till 3 poäng ikväll...

Sv: Cluben
Springsteen: Ny match på måndag då är det omvända siffror :)

Sv: Cluben
Knegare: Bra gjort SAIK !!! men det va ju inte mycket till motsånd ....
Dom där jävla nolaskogsarna ..........

Sv: Cluben
Knegare: Så tänker de flesta lagen. Det är väl bara FBK och HV som har ett bra bortafacit så här långt.

Sv: Cluben
Herrejävlar alltså!! Om dom kunde bara köra det här spelet på bortaplan också så...

Sv: Cluben
Knegare:

LHC gav oss en lektion, helt klart! Tror vi kan förvänta oss en sån vinter! Ett hel radda med helt okej matcher av grabbarna, åsså en total genomklappning där de bara åker omkring och stirrar... typ MODO och LHC!

Men det får vi bjuda på!

Däremot känns truppen väldigt skadekänslig! Skullle vilja att Peo la in ett bud på en riktigt stabil back! Får vi skador på Lindgren, Haakana eller Libor så blir det lätt väldigt stirrigt där bak!

Nu tycker jag vi ger "Djuren" en riktig hockeylektion imorr´n!!

SAIK

Sv: Cluben
Åkerman: Hjärnan säger naturligtvis att det borde bli så - LHC seger, men blir inte heller förvånad om vi ställer till det för dom - igen. Säljer inte min själ så billigt idag, utan satsar åt andra hället ist...4.90 hos sv.sp eller varför inte 3-5 till 60 ggr degen;-)

Sv: Cluben
4EVER: Ja inget förvånar mej längre...tror jag...då det gäller vårat lag.

Hoppas dom kör med REJÄL underskattning...Team Cloetta alltså...

Sv: Cluben
Åkerman:

Äh... Tror vi hämtar poäng!

Libor å Haakana kommer att sänka Emvall och Mårtensson! King gör sina 2 mål igen mot Linköping... 1 pinne (minst).... (hoppas jag):)

SAIK

Cluben
Ny match idag. LHC har inte förlorat hemma och det blir en förjävla svår match. Cluben har dessutom revansch att fordra på oss sen hemmamötet, plus att man säkert är taggade efter torsken mot FBK.
Jag har sålt min själ och spelat ettan till unibetoddset 1.50.

Å andra sidan har vi spelat bra på bortaplan och har vinster mot VFHC, DIF och MIK, samt ett kryss mot BIF. Verkar passa bra att slå ur underläge och att vi slipper pressen att föra matcherna.
Dessutom så har vi skärpt till försvaret rejält med Haakana tillbaka och Prochazka i laget.
Hänger vi med i början så kan vi nog ha en chans.

928785 · »