Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Mora

453320 · » Till forumet


Sv: Mora
ernie eagle: Jo det är sant. På ett sätt är jag glad att vi ej gick upp i år för att jag tror inte att vi skulle klara oss lika bra som mora gjort, men på ett sätt är det ju inte så roligt att se samma gamla lag i ladan i år igen. Jag vill se modo, timrå osv. Jag hoppas verkligen att det blir i år nu.

Det måste vara något av det jobbigaste jag varit med om när dom förlorade mot Hammarby hemma. Det var tungt vill jag lova.

Tyvärr är jag en tjurig människa och kan bara inte vara glad för moras skull. Tyvärr.. men men. vi ska nog visa att vi hör hemma i elisterien TILLSAMMANS med Mora. i hope.

Sv: Mora
GulSvartaMalin: Det är väl kul att det går bra för Mora. Det visar ju bara att det finns möjligheter för lagen underifrån att kliva upp i Elitserien och hävda sig.

Varför känna en bitterhet på Mora när det var ni själva som sumpade möjligheterna att gå upp i våras. Ni hade ju avgörandet i helt egna händer och 2 matcher på er att avgöra men fixade inte detta.

Alltså hade ni ingenting i Elitserien att göra. Klarar man varken av att slå ett avsågat Hammarby på hemmais eller ett avhängt Leksand i sista omgången så är det ju ett solklart bevis på det faktumet att ni inget har i Elitserien att göra.

Men ni får en ny chans framåt vårkanten i April att ta er upp.

Sv: Mora
ernie eagle: haha helt rätt det du säger FÖRUTOM att det ligger MYCKET bitterhet bakom orden.

Sv: Mora
GulSvartaMalin: Ja, jag håller med...känner verkligen deras lycka, hur kul som helst, verkligen super kul..:P

Sv: Mora
GulSvartaMalin: Det där lät inte speciellt övertygande. Låter lite falskt på ditt sätt att formulera det hela.

Anar jag en viss bitterhet bakom orden?

Mora
Hmm.. kul att det går så bra för Mora. Jätte kul, verkligen.

453320 · »