Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1646161

Sv: Nykomling

snorhyveln:

kul att ha en gammal hederlig AIKare här och inte bara någon fjäskande femtekolonnare. Också bra för vår förening så att motståndarfansen inte får en snedvriden bild av oss AIKare efter att ha läst mina inlägg (damp, hybris etc).

Det är högt i tak i tak här på HS, och vi låter både Fuleåhjon och avundsjuka MoDoier som är knallröda i fejset att avund att komma till tals. Fans till den supernorrlänska klubben Brynäs deltar egentligen inte i någon debatt utan de kommer mest med taffliga försök personangrepp utan hockeyinnehåll - destå torrarre destå bättre. Men de som ligger bakom sajten måste vara väldigt glada, enligt ryktet så är Skellefteås HS sida internets näst mest besökta efter den som visar bilderna på Kim Kardashians nakna rumpa.

För att summera... just nu debatterar vi med diverse avundsjuka MoDoiter om vem av våra föreningen som just nu driver utvecklingen i svensk hockey (komiskt, jag vet!) samt om deras senaste inköpta 38-årige kanadick Geátan Royer är en mer talangfull storstjärna än Sidney Crosby? Satan i Geátan vilken lirare det är!

Det bästa med HS är ändå att Sven Savage aka Patienten aka autist-Bagdad Bob asa 100 andra signaturer har lovat att aldrig läsa ett inlägg på denna sida. Så länge man håller sig här slipper man honom helt, och det är så skönt och en garanti för att kvalitén inte sjunker till marianergravnivå.


Svarskommentarer

Sv: Nykomling

Sven Sewage:Nämen ser man på, har du skaffat dig ett nytt nick till.

Säga vad man vill men påhittig är du :-)


Sv: Nykomling

Sven Sewage:

"För att summera... just nu debatterar vi med diverse avundsjuka MoDoiter om vem av våra föreningen som just nu driver utvecklingen i svensk hockey "

Nej du det där är ditt egna hittepå. Det är du som hävdar att SAIK driver svensk hocky framåt och jag undrar hur man kan säga det samtidigt som man inte investerar i damhockeyn. För mig är SAIK inte en förebild på iaf den punkten. Har aldrig påstått att modo är ledande och driver utveckligen av svensk hockey, däremot kan jag välja att lyfta fram att vi drar vårat strå till stacken genom att utbilda juniorer och släppa fram dessa. Men att påstå att vi är ledande har jag aldrig gjort.