Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1678363

Sv: Skellefteå AIK

Blister Brigade:

hatskribenten på Qatars sida kallar alltså det mycket fula överfallet på Kabanov för:

en megafilmning, mygeltrix, pytteshashing på skridskon, fjolligt.

Kabanov är en mycket sportslig och ärlig spelare.

Anton Lindholms helt vanliga tackling på Macflikier, det var:

en ful tackling, ett fult påhopp

Salomnsson sätter in en mycket onödig tackling på Svensson. Solklar utvisning, men hatskribenten drar till med:

har filmat sig till en utvisning igen som vanligt





Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK
Sven Sewage: Nädu, Sven. Ta och titta igen på Salmonssons pååkning. Man ser hur han försöker undvika men han kommer i för hög fart. Dessutom vet han ju om att han åker ut och det blir fem mot tre om han kör på målisen så det vill han ju undvika. En solklar tvåa, ja.

Sv: Skellefteå AIK

Sven Sewage:

Sickot Savage har haft en riktigt dålig dag. Nu har han spårat ur totalt och visserligen är han inte trovärdig längre men det är ändå irriterande läsa hans galenskaper. Tänk om någon skulle börja tro på honom.

Jag har sagt det förr men dom som säger han är trevlig läsa och brukar mysa med honom tycker jag ska ta sig en funderare.

Rahimi fick visa sitt rätta jag och Johan Edlunds stolthet över Iran/Umeåpojken kanske naggades i kanten eller så blev det tvärtom. Han måste ju bara bli avstängd,Rahimi alltså.

Redigerad kommentar


Sv: Skellefteå AIK

Sådär har han hållt på i över ett halvt decennium. Klara psykopatiska drag, narcistiska drag dessutom. 100% säker att han inte är helt frisk, Inte helt normalt att hålla på och håna när en idrottsman blir skadad, men så har han som sagt håll på väldigt länge. Ett äkta "låt han dö, låt han dö" beteende av den mest hjärndöda skribenten i laget som fostrade Per Ledin, har en jubelidiot som Chris Abbot som lagkapten och flens-Osten Bergström som sportchef.

Nu sitter han där och skrattar för sig själv... hahahah Kabanov kanske bröt benet där efter ett överfall, vad kul det är.

Han har skrivit sin historia 100 gånger... om hur synd det var om honom, jag skrev dittan och dattan på svenska fans, jag bara provocerar och endast har som mål att jävlas,

Vi snackar om en riktig skvallerkärring, en ögontjänare... snyft snyft vad synd det är om mig. Men själv har han under flera års tid håller på som ikväll. Fullblodsmongot drar sig för hot om att döda, att leta upp och döda någon... 

Själv börjar jag nästan fundera på om att utmana honom att gå upp i buren, förhoppningsvis kan man få användning av träningen.