Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1679388

Sv: Skellefteå AIK

Sven Sewage: Tror inte så många hatar SAIK. Många vill se ett nytt lag vinna. Så är det i alla sporter när ett lag varit dominant i några år. 

Kanske håller många på växjö då många SAIK-fans fått hybris och verkar ha glömt av sin kvalseriehistoria...


Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK

Zappaholic: Nog finns det säkert ett visst mått av hybris ibland, men vi är faktiskt mest bara jävulskt stolta och glada över den dynasti som Skellefteå har skapat. Och, ja, dynastin kommer att ta slut en dag, det förstår vi! Hata inte oss då, bara för det, för vi vet inte om vi kommer att uppleva detta nån fler gång. Det är så underbart lag vi har och har haft senaste åren, eller rättare sagt en underbar förening som klarar ta fram ett sådant lag år efter år.

Kvalseriehistoria, jomenvisst, men ska vi på nått lutherskt jantelags manér hålla tillbaka glädjen över chansen att vinna guld i år igen för att vi stöp i kvalserier i flera år?

Jag hatar inget annat lag pga av att jag retar mig på deras fans. Men jag kan ogilla andra lags spel, eller rättare brist på bra spel, eller ogilla individer i ett lag som beter sig svinigt, men ett kreativt spelförande konstruktivt hockeylag kommer jag att gilla, även om det inte heter Skellefteå AIK.