Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1691908

Sv: Skellefteå AIK
Kaiser: jag tycker att det är beklämmande att trots att Modo blev klart sist och Skellefteå först och trots att Skellefteå är en större stad så hade vi klart högre publiksnitt.

Jag hade gärna sett att det var massor av folk vid ispremiären, men tycker du ärligt talat att det är viktigare än publik under säsongen?

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK
J F K: Jag förstår fortfarande inte var du ser att jag skriver att mycket folk vid ispremiär är viktigare än högt publiksnitt? Du lägger ord i folks mun, det är inte trevligt. Det jag säger är att det finns inget motsatsförhållande. Om man får både och är väl kul? Sen så tjänar ju klubben inga pengar på folket på ispremiär, men det var inte det jag skrev om.

Sv: Skellefteå AIK

J F K:

Skellefteå är en större ort. 32 000 invånare mot Dö-viks 30 000. 2000 fler! Befolkningen i närområdet är mycket fler i Dö-Vik, även om Skellefteå kommun är större än Dö-viks kommun.

Men ifrågasätter inte alls att hockeyintresset är stort i Dö-vik, och att man har hockeykultur och starkt stöd hos befolkningen. Där är det likt mot Skellefteå, fast vi är lite bättre på isen just nu.