Skellefteå AIK

16035 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1692208

Sv: Skellefteå AIK

Kaiser: Äh! Som jag skrev på NorthPowers forum...

Men låt dom snacka...det är ju faktiskt ganska gulligt att dom genast tror dom är bäst i Sverige bara för att dom vinner första träningsmatchen för säsongen. 

Minns själv hur det var inför en säsong då vi spöade dom i en försäsongsmatch(tror det var i mitten av 90-talet) med 4-5 mål å man var jäävligt salig då...men nån månad senare i serien fick vi stryk med 7 8 eller 9-1...var det då nån som kunde skryta med "storsegern" på försäsongen?


Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK

Knegare:Nu vill vi se en bortförklaring av Svenne Avlopp aka Ulf-Ture hur detta kunde ske. Marklunds AIK 2:a i Västerbotten, mamma mia hur gick det till? Har det ens hänt? Nej troligtvis inte när han vaknar från baksmällan efter att ha tömt rödtjutsdunken är det nog bara en mardröm ingenting annat. Och i lördagens Norran står det i krigsrubriker "AIK bärgade poäng på bortaplan". Allt är som vanligt. Sektmentalitet sa Bill, strutsmentalitet sa Bull.

Ett är säkert, fallet från guldkandidat till lottlös säsongen 2015-16 har startat!

+1

Sv: Skellefteå AIK
Knegare: jo, well, inte är jag orolig inte men surt att förlora mot hatalöven är det ju.... Egentligen så hoppas jag att löven kommer upp till SHL så vi får riktiga derbyn och inte de här låssasderbyn mot Lule. Fler norrlandslag tack. Men kanske helst Timrå...
+1