Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1708251

Sv: Övrigt
Zappaholic:

Vill bara belysa Qatar kanske börjar bli klubben som har en filmningskultur.

Faktiskt är det nu flera som ertappats i Qatar och vi får se vart det tar vägen.

Svarskommentarer

Sv: Övrigt
Farbror Barbro:

Kloka ord Barbro, och visst stämmer det du skriver.

I tidigare trupper var det Camilla Abbot, Christina Abbot, Per ”döda” Fiskögon Ledin som låg där och filmade och fuskade stup i kvarten.

Nu i årets förlorartrupp har man då sprattelgubben Fabricius som har fått sprattel-attacker vid upprepade tillfällen, man har Gnomström som åker omkring och spelar allan, Wallmark slänger sig mest hela tiden och blir utvisad för filmning, och så nu Lagacé som blir anmäld.

Qatar har helt klart satt det i system att filma, men egentligen inte så konstigt med tanke på att hur osportsliga de är i övrigt.

Sen ska då Qatar-Bulan Bob sitta där och häva ur sig att Skellefteå AIK håller på och filmar? Det är minst sagt patetiskt. Zappa får säga vad han vill, men allt ovan är faktiskt sanningen.

Sv: Övrigt
Farbror Barbro: Det är bra att man faktiskt kan stänga av uppenbara filmare i efterhand. Jag har inte sett situationerna i fråga så jag egentligen inte uttala mig. Hoppas dock på att det inte blir ett lotteri, så som det känns lite med checking to the head- avstängningarna. Tänker närmast på Norman, Salmela och Nygren. Horribla beslut.