Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1728410

Sv: SHL 2015/2016
Zappaholic: Om det nu skulle vara så, att R & S betyder så mycket, vilket jag inte tror, så är det ju ett gigantiskt underbetyg till Brynäs som förening, sportchefen, men även de andra spelarna. Hur fn kan man riskera säsongen på två spelare? Hur fn dålig är man som förening om man inte klarar av tapp av TVÅ spelare. Hur du än ser på det så är det ett jävulskt underbetyg av Brynäs som förening. Jämför med AIK tex. Nämn två spelare i vårt lag som skulle vara långtidsskadade som skulle medföra att AIK låg på plats 5-7 idag. Då får du inte nämna Ritola eller Pesonen för de har redan varit långtidsskadade.

Svarskommentarer

Sv: SHL 2015/2016
Sofos: Jo fast nu är det ju ingen katatstrofsäsong vi gör med tanke på att många tippade oss på kvalplats. Nu har vi tre raka förluster och innan dess fem raka vinster så att påstå att det är ett gigantiskt underbetyg till Brynäs som förening är ju en direkt lögn.

Hur jag än ser på det? Nu får du ta och kalmera dig och nyansera bilden en smula. Klart som fan vi blir påverkade av att två av SHL:s bästa spelare blir skadade. Du får det ju som att låta att vi ska kvala när sanningen är den att vi fortfarande har häng på topp sex, vilket skulle vara, om vi fixade det, ett gigantiskt överbetyg mot vad alla "experter" tippade.

Om jag skulle nämna två av er? Blir svårare då ni har en bredare trupp. Marcus Svensson är en, sen vet jag inte...men utanSvensson hade ni inte haft serieledningen.

Sv: SHL 2015/2016
Sofos: Svensson och Hanses?