Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1734492

Sv: SHL 2015/2016
Xtravaganskaja: Helt ärligt så skrev jag mitt inlägg om tio juniorer efter Yoda berättat att ni matchat tio junisar de två sista matcherna. Det var för att reta lite gallfeber på honom...så nej, jag läste inget om antalet junisar för det var inte så intressant.

Ni får matcha hur ni vill. Lag har en skyldighet att ställa sina bästa lag på isen och ställer man upp med juniorer och vilar ordinarie spelare så gör man fel. Men så gör alla lag. Ni torskade två onödiga matcher som ni borde vunnit. Vi fick två bortamatcher istället för två hemmamatcher på grund av det. Å andra sidan kunde vi vunnit våra matcher själva...

Svarskommentarer

Sv: SHL 2015/2016
Zappaholic:

Men nu låter det ju som du har koll? Vilka skulle vi spelat i sista matchen menar du? Har du ens kollat vår laguppställning i länken jag skickade?

Aho låg hemma i feber. Men han är ju och andra sidan junior så var väl tur för oss att vi inte spelade honom:) Jimmie var tillbaka,Lundberg var tillbaka,Mackan stod i kassen.

Visst vi vilade Pesonen men är övertygad att du är medveten om hans långa skade frånvaro och att han kanske behövde vila. Många spelare har småskador vid denna tidpunkt på säsongen. Kolla bara hos er med tex Pudas. Ibland kanske man chansar,ibland kanske man vilar.

Nja Zappa om du sett matchen mot vår mot HV är jag inte lika säker att det låtit som det gör. Visst vet du att Ersberg räddade 39 skott!?