Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1748648

Sv: SHL 2015/2016
Ja otroligt vad mycket önsketänkande det finns. Man gör det själv också men som tur är har det mesta slutat lyckligt senaste åren.

I Brynäslägret verkar det var delade meningar om allt är taktik och smart eller som jag tror på väg utför med en ledare som skrämmer iväg skills.

I Modoboken tror jag mer på dom som hävdar det borde städats i ledningen och gjorts en nystart. När ingen tar ansvar för vad som hänt tror jag återtåget får dålig uppslutning av alla utanför arenan.

Uppe i Qatar är det bra så många tänker fel.

1.Osten har aldrig halvdragen stått och vrålat:
-DIN SVINJÄVLA N*G*R!!!
-DIN SVINJÄVLA N*G*R!!!
-DIN SVINJÄVLA N*G*R!!!
*=E

2. Deras allsvenska satsning var medveten! hahahaha
Jo tjena. Osten avstod medvetet SHLspelare?!
Sanningen är naturligtvis ingen etablerad ville veta av Osten och Rönken och han tvingades betala SHLlöner till allsvenska.

Svarskommentarer

Sv: SHL 2015/2016
Farbror Barbro: Du är medveten om att det var flera Skeåfans i Ostens närhet som försvarade honom och sa de inte hört något av det som ett skröpligt gammalt pensionärspar påstod va? Fahlman blev till slut ertappad i en lögn för mycket och är numera helt bränd som journalist då ingen liten byatidning ens i nordvästra Långtbortistan vill röra i honom med en radiostyrd pekpinne.

Sedan var den allsvenska satsningen medveten så klart. Hur kan du få det till något annat? Osten hade inget annat val än att avstå dyra SHL-spelare pga låg budget och taskig ekonomi. Hade Luleå fått 10 miljoner årligen av kommunen så hade de utan tvekan värvat fler spelare av SHL-klass. Tar vi Arlbrandt som exempel så sade Mike Helber att han värvade just honom till LHC genom att erbjuda honom fyrdubbel lön.

Dina sanningar är inget annat än en dåres yrande.

Sv: SHL 2015/2016
Ja Norrland är stort.
Jesper Olofsson klar och det är väl ingen stjärna men förmodligen billig och potential.
Även om Broadhurst ej ersattes så vill AIK ha bred trupp och Olofsson får säkert utrymme.
Förutom forwards som Axel,Forre,Martin L,Zacke och Pontus där jag tror åtminstone en stannar så kanske man kan hoppas på något till etablerat tillskott.

Om nu inte Alm kommer undrar om inte Tim Erixon är på g.
Målvaktsfrågan+Erixon/Alm+Axel och en rightare till då känns allt bäddat.

Låter iofs ganska dyrt men Lasse J tror jag är en mästare på erbjuda löner i underkant.

Till detta tror jag Linus Lindström och Tim Söderlund j20 kommer vara med och hugga på speltid.

Backsidan lär inte ha problem med påfyllnad heller. Vet ju inte så mycket men två leftare Danielsson och två rightare Thilander och Filip Berglund känns tryggt.

Sv: SHL 2015/2016
Farbror Barbro: Sanningen är naturligtvis att du inte vet ett endaste skit.