Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1748793

Sv: SHL 2015/2016
Yoda Marklund: Man behövde inte läsa långt för att upptäcka hål i din version. "Alltså, det är inte EN källa, det är flera oberoende, och det var då fan inte något som Fahlman hittade på."

Om jag inte minns fel så sa Fahlman något i stil med "12 oberoende av varandra källor". Nu när vi har facit i hand...hur många var egentligen oberoende av varandra? Svaret är noll (0) för det var ett par som satt bredvid varandra!! Hur många var dessa 12 egentligen? Kan väl vara snäll och säga 2 st Skeåfans där trots att de drog tillbaka sitt vittnesmål när det började bli allvar. Om detta inte var något som Fahlman hittade på så beror det på vad? Tillfällig sinnesförvirring? Urusla mattekunskaper? Han låtsades ha så jävla mycket mer bevis än vad han hade. Till och med en idiot fattar väl att alltihop var lögner när tom skeåfans som satt bra mycket närmare försvarade Osten.

Fahlman uttryckte bäst vad för slags person han är i en hockeypod med orden "Osten är inte oskyldig, han har bara aldrig blivit fälld".

Svarskommentarer

Sv: SHL 2015/2016
Daddeh: Källorna finns inte, bara Fehlmans påhitt...anledningen varför pensionärerna drog tillbaka vittnesmålet är att de insåg att mened är straffbart....de hade till slut lyckats räkna ut det på deras 12 fingrar vardera...inte dumt gjort ändå för två apor :)