Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1815642

Sv: Dynastiernas dynastiförening vs indijanerna från Jöttä-borrj
Tungt tyngre tyngst kändes det när Olofsson Jr mycket snyggt hängde den otagbart i krysset, men det känns lite bättre nu efter ett antal lyckönskningar av som vanligt trevliga och sportsliga Frölundafans på vägen hem. Vem som helst kunde ha vunnit denna spännande serie, ni kommer igen nästa år, tack för den bästa kvartsfinalen jag sett, jag är imponerad över Skellefteå ni kunde lika gärna ha vunnit etc.

Frölunda var starkare i denna match totalt sett då vi var helt utspelade i tredjeperioden då Ortio räddade oss kvar. Men grämer mig ändå över 2 stycken öppna mål i förlängningen, och på Lindholms öppna mål kastar ju fuskaren Gustafsson klubban och då ska det väl vara straff eller?

Men grattis till Frölunda och tack för den ÖVERLÄGSET bästa kvartsfinal jag någonsin sett, tyvärr fick vi bita i det sura äpplet denna gång. Vi kommer tillbaka, det är ändå svenska mästarna som slår ut oss. Otroligt jävlabra tryck i tredjeperioden, ruskigt mäktigt faktiskt, och publiken bar verkligen fram laget.

För oss har det vart en minst sagt strulig och jobbig säsong. Skador skador skador, sjukdom i familjen, felaktiga domslut, felaktiga beslut av situationsrummet, felaktiga beslut av diciplinnämnden, och sen motstuds, stolpe ut och jävla missflyt för oss och flyt för motståndaren. Små marginaler i den här idrotten.

Dynastiernas dynastiförening kommer att resa sig ur askan likt fågel Fenix.

SKELLEFTEÅ AIK HALLELUJA!

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförening vs indijanerna från Jöttä-borrj
Yoda Marklund: Tycker du verkligen att "CP-störda" är normalt och begåvat att kasta ur sig på det där viset?