Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1856521

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Daddeh:

Collin vet jag inte vem det är och visste inte att han spelade, men det verkar vara en kille som har permanent nollor i alla kolumner så tror dig där.

Sprattelgubben Fabricius aka gnetus maximus är från Boden.

Lassinanten är från Qatar kommun aka ingenmansland. 77%, mäktigt! NHL scouterna måste dregla, en skadedrabbad porslinsdvärg som dessutom skolad i att akta sig för pucken, och det såg vi alla i JVM.

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund:
3 förstaass på Marklund ikv:) ni unnar ju varann framgång!

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund: Nej du har fel igen. Avan som byanamn finns i både Boden och Luleå och oerhört många fler byar i Sverige. Testa googla om du inte tror mig. Jag har rättat dig så många ggr angående detta att du borde skämmas. Om du förlitar dig på Eliteprospects så borde du kunna se skillnad på vart han föddes som spädbarn och inom vilken kommun hans moderklubb är. Du ska få en ledtråd....väldigt få spädbarn spelar hockey innan de kan gå.

Sedan angående Collin så är du bara pinsam nu... ingen har klagat mer än du och babsen över att Luleå inte kör med nog många egna spelare, och nu hånar du de småpojkar vi spelar för att de inte är nog duktiga enligt dig? Jag antar vi hade kunnat köpa in färdiga spelare som Matt, Bud, Möller mfl och alla era övriga legoknektar istället, eller tvinga icke-färdiga SHL-spelare som eran nr 8 förra året som var 228 cm lång och vägde 32 kg, men vi skulle behöva lite mer kommundoping för att ha råd med det.

Måhända hade du bara jäkligt dålig koll, som vanligt, men Luleå spelade med 3 spelare från egna kommunen mot Brynäs. Klarar du av att erkänna hur fel du hade eller ska du fortsätta trolla?