Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1863509

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund: ”ledare som Bert”...hahahaha.

Gråter sig harmynt inne hos domarna, tjafsar tills han blir utkastad, skyller alla förluster på domarna. Jo, en fin ledare om man utgår från dysenteriernas dysenteriförenings värdegrund.

Resten av hockeysverige tycker lite annorlunda.

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Zappaholic:

för oss är det inte viktigt vad resten av hockeysverige tycker, speciellt när de har fel. Hede vi lyssnat på denna mobb hade vi inte haft en dynasti med 6 finaler på 7 år och 8 semifinaler på 9 år. Det är vad jag tycker.

Bert är lite missförstådd tycker jag också. Han är en reko kille med passion för sporten. Han vill göra det rätta och ärofyllda. Skulle nog beskriva honom lite som Batman i slutet av filmen the Dark Knight. I can be the outlaw, I can be the bad guy. :-)

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Zappaholic:

Ingen pratar om att vi spelade värdelöst utan alla snackar om Berts bråk med domarna. Smart att flytta fokus på sig själv från de underpresterande spelarna. Mindre press på dem.

Sen hade Bert rätt i sak. Domarna var värdelösa och missade grovt vid 2 av deras mål. Med det sagt så erkänner jag att det var en rättvis hemmaseger så Örebro var klart bättre.