Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1876273

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Inte fågel, inte fisk, utan fjäril. Det brukar räcka mot Brynäs, men de har spottat upp sig något under Sjödin utan att de briljerar. Framför allt är Brynäs backar duktiga på att spela sig ur press vilket är en stor skillnad mot paniken de hade tidiagre under säsongen.

En helt jämn förstaperiod i makligt tempo. Finns flera nivåer till av passningsspel för våran del, sett en 7-8 pass på fel sida av gubben och det måste skärpas till.

Sen tacka Qatar kommer jag aldrig att göra. Men bra att de tar Malmoe så att de ger oss en chans att knipa vår rättfärdiga topp fyra.

Låt dom fundera! DYNASTIERNAS DYNASTIFÖRENING! ;-)

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Svag insats igen. Två ganska dåliga lag ikväll men det känns rättvist att Brynäs vinner.

Lucas Karlssons smäll på Djuse där i slutet. Han gör en taliban-Janne och drar en ful crosscheck i nacken på en helt oförberedd motståndare. Väldigt väldigt fult och helt onödigt. Sånt som tyvärr kan hända i hockey när någon är övertänd, och kan inte tro att Carlsson medvetet crosscheckar en kollega i nacken. Med tanke på skaderisken förväntar jag mig 5-10 matcher, men personligen hade jag sett ett högre straff då det faktiskt kan leda till att någon blir invalid ifall det tar illa.

Otroligt klent spel. Vi för noll mål mot Brynäs, det säger det mesta.

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund: Det var som vanligt när LHF spelade. MIF gick på 20% av sin kapacitet och gjorde säsongens sämsta match och samtidigt överpresterade LHF å det grövsta och spelade på 150% av sin förmåga. Två rensningar från egen zon studsade in via sargen bakom alsenfeldt. Som vanligt när LHF vinner med andra ord.