Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1882819

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Sawchuk:

vid tackling emot huvudet, som matchstraffet dömdes för, är det en förmildrande omständighet ifall motståndaren har huvudet lågt. Visste inte du det? Är du även allsvensk i ditt hockeykunnande?

Ifall det är en kampsituation där motståndaren också bidrar till situationen genom provokation, då är det också förmildrande. Om man ser hela situationen så crosscheckar även Steen mot Jocke.

Min tolkning är att det är fult gjort av Jocke och definitivt värt en femma. Men det är gruff vid en tekning och båda crossar mot varandra. Jocke försöker dra en cross i bröstet men då går Steen ned på knä och får den i fejjan, och Jockes klubbrrörelse inte är riktad uppåt. Det var inte meningen, hade den tatt i bröstet hade det inte ens blitt 2 minuter då man ser liknande grejer 100 ggr per match i gruffiga situationer.

Tror att bedömningen från högre ort blir likadan.

Svarskommentarer


Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Tittar man på det här klippet blir jag änb mer övertygad om att det inte blir någon avstängning eftersom det inte tar i ansiktet, utan i bröstet. Ser faktiskt ut som en grov filmning av Steen.