Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1960719

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund:
Köpederbyt lämnar mig helt kall. Spykänslan när luleå vinner lindras bra av Hallams elände även om jag tror de kan vända för de måste gå på halvfart.
Ett trendbrott om vi vinner imorrn så man är stadigt på jorden i år. Kanske lika bra vi hankar oss fram under radarn.

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Nu har jag äntligen hämtat mig från chockförlusten igår. Ingen hade väl räknat med att vi skulle vinna med 4-0? Djurgårn är ett bra lag, bara att tömma glömma ladda om. Finns ändå positiva grejer att ta med oss från matchen igår, spelet i egen zon och målvaktsspelet tillhör dock inte dessa.

Sen är det ju narcissisten Börjes lag som deltar i köpelagsderbyt, Qatar mot Växköp. Börje är ju inte bara narcissist utan har flera olika diagnoser, underhuggarna verkar också vara i farozonen.

Inte lätt att vara Qatarsk, för verkligheten kommer alltid ikapp. Inte gillar man hur de leastadianska lulesamerna behandlar sina barn, sen svinjeefla regelattacker och så vidare. De köper in och låtsas de kan hockey. Nä usch!

Ja, det står 1-1 i värdegrundsslutspelet. Ska Växköp ta ledningen i värdegrundsslutspelet? Jag tror det.

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Farbror Barbro:

ja boven stod ju för några avgörande poäng i grundserien och Qatar myglade sig till 12 st fuskpoäng på grund av bovens insatser.

Nu fuskar boven in hela 4 poäng i Qatars suddenseger på bortaplan mot Växköp i köpelagsderbyt.

Det betyder att Växköp kvitterar serien till 1-1 i matcher efter en 4-1 seger i värdegrundsslutspelet.

Om nu Qatar fuskar sig förbi Växköp genom att spela individer som borde sitta i finkan, ja då hoppas jag att de skänker alla intäkter semifinal och framåt till brottsofferfonden alternativt trafikskadades riskförbund. Det är vad jag känner i alla fall.