Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1964782

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Farbror Barbro:

Ok vart ser du denna information? Det är då ingen som hört att kommunen gått in med 6m extra för ett par veckor sedan för att rädda klubben. Faktum är att klubben mår rätt bra ekonomiskt och gjort positivt resultat år för år. Mer spännande då och se ifall ni slår er toppnotering på minus 17m, SAIK måste vara den enda klubb i historien som backat trots sm-final.

Kommunen har dock ett bidrag till klubben på ca 6m årligen som går till juniorverksamhet och damhockey. Du vet i övik är det viktigt med ett damlag, man lägger inte bara ner detta för att lägga alla penger på herrlaget. Utan bidraget skulle förmodligen a-laget vara ganska oförändrat men man skulle tivingas lägga ner damlaget då detta är en kostnad och inte intäkt samt att minska satsningen på juniorer. Men visst vi skulle ha gjort som saik och lagt ner damlaget och tagit pengarna till herrlaget.

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Rytter:

bra med era bidrag hit och dit, ni får göra vad ni vill med era pengar. Tänk att ni var så bra att ni fick bli fyra i play-in i allsvenskan Uj uj uj 18e rankade i Sverige

Tänk om dynastierna fick nå samma framgångar en säsong

Sug beeep