Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1976589

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund:
Det skulle bli så mycket snack om hockey i Luleåboken var det tänkt men nättrollet Sven har ju bara hatat och hatat Skellefteå AIK trots att det var semester här inne.
Hoppas alla sett var allt startar och den här sidan är den goda sidan som betalar tillbaka Sven Savages hat.
Jacas drömmar om att Northvolt havererar är inte heller friskt. Sverige kan inte enbart leva på finkultur, utbildning och sjukhus.

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Farbror Barbro:

Tank dig ett hemvavt Qatar som slar naven i bordet, nae nu tusan staller vi upp med ett eget lag med egna spelare fran var egen kommun! Nu ar det slut med sjalvbedrageriet! Och alla “bra” spelare kom hem till Qatar och spelade for moderforeningen!

Hur skulle det ga? Hihihihi

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Farbror Barbro:

Jag hade sjalv tankt ligga lagt i sommar for att komma tillbax mot host, men omojligt att inte ta gladjeskutt efter Sunkens historiska insats samt northvolts fulla finansiering och orderingang. Helt otroligt. 10 000 javla jobb, vilken ljus framtid for dynastiernas kommun som gor planeten till ett battre stalle.

Hoppas att vi Barbro kan halla en hog och bra niva, och locka hit nagra fler skribenter. Det skulle vara kul. Inga quisslingar utan riktiga fans med ryggrad och moral.

Fragan ar om du inte borde banna de dar som skrev pa “uppropet”? Trottsamt med det har jag looovar, jag looovar, for tionde gangen. Varre an Trump.

Jag loooovar att ni ar hjon.