Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1977571

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund: Eftersom jag inte kan skriva på Lulesidan skriver jag här där jag vet att alla inblandade läser. "Du är blockerad i detta forum till 2019-09-24 16:28.
Anledning: Fortsatt stöd för trollverksamhet, trots uppmaningar att upphöra." Sven har alltså blockat mig på Lulesidan för att jag diskuterar mot saik på denna sida! Så får det naturligtvis inte gå till, ingen varning om avstängning och avstängd för nåt som inte ens finns med som avstängningsgrundande i regelverket, liknar fascism Sven! Ditt beteende är i detta fallet inte ett dugg bättre än Yodas å Barbros när det gäller censur/avstängningar och då har du ändå kritiserat dom för hur dom sköter avstängningar och skrytit upp ditt egna sätt att hantera, sen visar det sig att du är på precis samma låga nivå. Och till övriga kan jag säga att kanske är svälta trollen det bästa men om ni nu verkligen skall svälta dom och tycker att det dom skriver är så fruktansvärt varför är ni då härinne och läser skiten? Om ni skall svälta trollen ska ni ju inte ens läsa härinne, hur svårt kan det vara att bara skita i att klicka på länken "Skellefteå AIK"? Och att ni sen fortsätter att mata dom genom att diskutera detta på Lulesidan är ju bara dumt, ni har ju ingått ett avtal att ni inte skall mata trollen, men MATA INTE TROLLEN DÅ. Å låt oss andra som inte är med i pakten göra som vi vill!

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Peter:

De laser ju inte har inne! De loooovar! De looooooooovar att de inte laser har! :-)

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Peter:

Hihihih vilken fjant han ar! Gubben upptrader som han ar nordkoreansk diktator. Alla som har en avikande asikt ar samma person. Du ar samma person som mig, skriver de!

Jag ska sluta med pedofilgrejerna har tills du far skriva pa er egen sida. Jag retas bara.

Vad tror du om AIKs lagbygge? Tycker det ser spannande ut sjalv med manga hungriga offensiva spelare. Fragetecken for malvakterna och BP som inte var sa bra ifjol, men mints en forward ska in.