Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1978499

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Peter:

I Borjes ding ding varld sa ar det okej att han ska hata och hana, men alla som inte delar den synen och agendan mobbas ut och stangs av. Knackakta narcissistiskt beteende i sann autistisk anda.

Det som ar mest skrammande ar de dynastisupporters som ar dar och hejjar pa i hatattackerna pa var forening, vara legendarer, vara representanter. Det ar ackligt. Gud bevare mig for sadana femtekolonnare.

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund: Jo han uppträder illa men sen kan jag ju även tycka att du å Barbro också beter er fel! Kanske inte du lika mycket nu som tidigare, jag trodde faktiskt du var helt av banan tills jag för bara för nån dag sen fattade hur du funkar och ironin i det hela! Sven däremot har jag ingen aning om hur han funkar eller vad som driver honom, fast narcissista drag verkar det finnas iallafall. Och Barbro vet jag inget om heller mer än att han sysslat med felaktiga raderingar och avstängningar, iallafall från min synvinkel. Tycker det är bättre nu när tråkningarna på denna sida håller nån normalare nivå och att vi faktiskt kan byta nåt vettigt hockeyord mellan varven.